"Kablo bağlantısını kontrol edin" hatası

Mr. Enver

Hectopat
Yer
Avrupa Yakası
Merhaba, birkaç gün önce sipariş ettiğim Phillips 242E1 monitörüm elime ulaştı. Yanında 1 adaptör, 1 adaptör kablosu, 1 HDMI ve 1 Display Port ile geldi. Bilgisayarım biraz eski olduğu için DisplayPort'u takacak yer bulamadım ama HDMI kablosunu bilgisayarın HDMI girişine taktım. Buna rağmen bilgisayarı açtığımda ekran gelmiyor. Bir kere monitör Power tuşuna bastığımda ise "kablo bağlantısını kontrol edin", "video sinyali yok" uyarıları çıkıyor. Ben bunu nasıl çözebilirim?

Not: Display Port şu an boşta.

Ekran kartının HDMI portu sağlam mı? Kasa sağlam olarak çalışıyor mu?

Eğer ekran kartının VGA çıkışından görüntü alıp, HDMI çıkışından görüntü alamıyorsanız büyük ihtimal HDMI çıkışı arızalıdır.

Eğer ekran kartının VGA çıkışından görüntü alıp, HDMI çıkışından görüntü alamıyorsanız büyük ihtimal HDMI çıkışı arızalıdır.
HDMI çıkışları tamir edilebilir şeyler mi? Eğer öyleyse bilgisayarcıya götüreceğim.
Problemi çözdüm sağ olun.

Son düzenleme:
Çözüme kavuştuğunuza sevindim. Çözümü de belirtirseniz aynı sorunla karşılaşan kişiler bilgi sahibi olabilirler.

HDMI'ın sorun neresinde bilmediğim için tamiri konusunda bir bilgi veremiyorum maalesef.

Bilgisayarın dahili ekran kartının HDMI girişine takmışım. Aşağıda bir tane daha HDMI girişi varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…