Hocam soruyu nasıl soracağımdan tam olarak emin olamadım. Fakat sorum şu bu kabloları nasıl ucuza getirebiliriz. Fiyatlar malum.
Şahsen PSU'larda ki kabloların renklerini pek beğenmiyorum. Karmakarışık ve hoş durmuyor. Peki asıl soru, ben bu görüntüyü ortadan kaldırmak için ucuz yollu olarak ne yapabilirim? Kablo düzeni için ne yapabilirim? Düz bir renk olsa da olur. Bunu ucuz bir maliyetle kendim de yapabilir miyim?
Renk uyumu olarak hoşuma gitmiyor. Sorun orada, zaten bu yüzden sleeved kablo denen şeye yönelmek istiyorum. Fakat fiyatlar sadece renkli bir kablo için çok pahalı gibi geldi bana.
Phanteks Extension Bilgisayar Kablo Seti Siyah en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Phanteks Extension Bilgisayar Kablo Seti Siyah incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Renk uyumu olarak hoşuma gitmiyor. Sorun orada, zaten bu yüzden sleeved kablo denen şeye yönelmek istiyorum. Fakat fiyatlar sadece renkli bir kablo için çok pahalı gibi geldi bana.
Çetsan Kablo Bağı Cırt Kelepçe Siyah 3,6 x 250 mm 100'lü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Phanteks Extension Bilgisayar Kablo Seti Siyah en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Phanteks Extension Bilgisayar Kablo Seti Siyah incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Çetsan Kablo Bağı Cırt Kelepçe Siyah 3,6 x 250 mm 100'lü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
İşte bu yüzden soruyorum 100-200TL vermeden aynı renk uyumunu sağlamamız bir yolu var mıdır? Hani bazı şeyler evde emek vererek yapılır veya daha ucuzu olur. Bunun da var mıdır diye soruyorum.