Kablo düzeni için ne yapılmalı?

Yer
İstanbul/Bağcılar
Daha fazla  
Hocam soruyu nasıl soracağımdan tam olarak emin olamadım. Fakat sorum şu bu kabloları nasıl ucuza getirebiliriz. Fiyatlar malum.

Şahsen PSU'larda ki kabloların renklerini pek beğenmiyorum. Karmakarışık ve hoş durmuyor. Peki asıl soru, ben bu görüntüyü ortadan kaldırmak için ucuz yollu olarak ne yapabilirim? Kablo düzeni için ne yapabilirim? Düz bir renk olsa da olur. Bunu ucuz bir maliyetle kendim de yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tercih ettiğiniz kasada kablo saklama alanı bulunuyorsa oraya gizlenebilir kablolar.
Sadece ana bileşenler gözükür, temiz bir görüntü olur.

Tercih ettiğiniz kasada kablo saklama alanı bulunuyorsa oraya gizlenebilir kablolar.
Sadece ana bileşenler gözükür, temiz bir görüntü olur.
Renk uyumu olarak hoşuma gitmiyor. Sorun orada, zaten bu yüzden sleeved kablo denen şeye yönelmek istiyorum. Fakat fiyatlar sadece renkli bir kablo için çok pahalı gibi geldi bana.

Renk uyumu olarak hoşuma gitmiyor. Sorun orada, zaten bu yüzden sleeved kablo denen şeye yönelmek istiyorum. Fakat fiyatlar sadece renkli bir kablo için çok pahalı gibi geldi bana.
Renk ve ahenk olarak söylüyorsanız bir fikrim yok ama temiz bir görüntü için @286313'nın da önerdiği gibi bu aparatları kullanabilirsiniz.

Hocam ben bunları dişi/erkek çıkışlı olduğu için uzatma gibi düşünüyordum.

Sırf renk uyumundan dolayı en az 100-200 lira para vermenizi tavsiye etmem.

Bu zaten yapılacak bir şey hem uygun maliyetli, hem de bir düzen sağlar. Ancak renk uyumuna önem veriyorum daha çok.
Sırf renk uyumundan dolayı en az 100-200 lira para vermenizi tavsiye etmem.
İşte bu yüzden soruyorum 100-200TL vermeden aynı renk uyumunu sağlamamız bir yolu var mıdır? Hani bazı şeyler evde emek vererek yapılır veya daha ucuzu olur. Bunun da var mıdır diye soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…