Kablo düzeni için ne yapılmalı?

Hocam bu arada bu kabloları ben uzatma tarzında kullanabiliyoruz sanıyordum. PSU'dan çıkan 24 pinlik kabloya ek gibi kullanamıyor muyuz bu kabloları?

Hocam bu arada bu kabloları ben uzatma tarzında kullanabiliyoruz sanıyordum. PSU'dan çıkan 24 pinlik kabloya ek gibi kullanamıyor muyuz bu kabloları?

Ek kablo zaten PSU'dan çıkan kablonun ucuna takıyorsun uzun değil bu kablolar kasanın arkasına kadar gidiyor.

Piyasada satılanların %99'u uzatma kendin yaparsan PSU'ya kadar yapabilirsin adamlar maliyeti düşürüyor ama nereden düşürüyor anlamış değilim hala pahalılar.

Örneğin hocam bana bir kablo setinden girecek masraf çok değilse yapıp sosyal'de ufak bir kar payıyla satabilirim. Örneğin bir setin maliyeti ortalama 100TL mi? 120 130TL'ye koyarım ilan.

Örneğin hocam bana bir kablo setinden girecek masraf çok değilse yapıp Sosyal'de ufak bir kar payıyla satabilirim. Örneğin bir setin maliyeti ortalama 100TL mi? 120 130TL'ye koyarım ilan.

Yapabilirsin videoda her şeyi anlatıyor ama o kablo malzemeleri Türkiye'de yok diye biliyorum yurtdışından getirtmekte akıl karı değil bu vergilerden sonra. Yani ucuza yapip ucuza satarım dersin ama yine 50 60 TL fark olursa adam garantili ürüne gider.
itopyada stok yok ama qp de var gözüküyor stok 299tl Cooler Master Uzatma Örgü Kablo Seti
phanteksin de 229tl gayet uygun aslında Phanteks Extension Güç Kaynağı Örgü Kablo Seti

Hocam bir araştırma yapıcam. Arada en az 100-150TL fark olmadığı sürece satmanın da bir anlamı yok. Kendime yaparım. Artan malzeme ile lazım olan birine uygun fiyata bırakırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…