H_Y_D_R_A Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 933 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800 Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #1 Selamlar bugün yeni odaya geçtim ve düzeni oturtayım diye odayı düzenlerken ilk defa kabloların cok kotu göründüğünü fark ettim. Buna bir çözüm bulmam lazım, kabloları nasıl yok etmiş gibi saklayabilirim? Dosya Ekleri 20250705_143052.jpg 175,3 KB · Görüntüleme: 44
Selamlar bugün yeni odaya geçtim ve düzeni oturtayım diye odayı düzenlerken ilk defa kabloların cok kotu göründüğünü fark ettim. Buna bir çözüm bulmam lazım, kabloları nasıl yok etmiş gibi saklayabilirim?
Vâreste Kilopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 528 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri ANAKART : ASUS PRİME G610M-K D4 EKRAN KARTI : ASUS DUAL RTX 4060 8GB İŞLEMCİ : İNTEL İ5 12400F RAM : LEXAR16 GB DEPOLAMA : 500 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #2 Kelepçe ile bağlabilirsin kabloluları birbirine halk adıyla cırt.
H_Y_D_R_A Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 933 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800 Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #3 Vâreste dedi: Kelepçe ile bağlabilirsin kabloluları birbirine halk adıyla cırt. Genişletmek için tıkla... Peki bilgisayar arkasındaki kabloları görünmeyecek sekilde ayarlayabilir miyim? Yanlardan vs.
Vâreste dedi: Kelepçe ile bağlabilirsin kabloluları birbirine halk adıyla cırt. Genişletmek için tıkla... Peki bilgisayar arkasındaki kabloları görünmeyecek sekilde ayarlayabilir miyim? Yanlardan vs.
Vâreste Kilopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 528 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri ANAKART : ASUS PRİME G610M-K D4 EKRAN KARTI : ASUS DUAL RTX 4060 8GB İŞLEMCİ : İNTEL İ5 12400F RAM : LEXAR16 GB DEPOLAMA : 500 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #4 H_Y_D_R_A dedi: Peki bilgisayar arkasındaki kabloları görünmeyecek sekilde ayarlayabilir miyim? Yanlardan vs. Genişletmek için tıkla... Hepsi orijinal, ödemesi çok kolay Yüzlerce ürün, peşin fiyatına taksit avantajı ve kredi kartıyla ödeme kolaylığıyla Alışgidiş.com'da! Fibabanka Alışveriş Kredisi'yle sunulan fırsatı kaçırma. www.alisgidis.com Bunun gibi aparatlar alabilirsin masa altına filan yerleştirebilirsin anca öyle saklarsın hocam birazda olsa daha toplu gözükür.
H_Y_D_R_A dedi: Peki bilgisayar arkasındaki kabloları görünmeyecek sekilde ayarlayabilir miyim? Yanlardan vs. Genişletmek için tıkla... Hepsi orijinal, ödemesi çok kolay Yüzlerce ürün, peşin fiyatına taksit avantajı ve kredi kartıyla ödeme kolaylığıyla Alışgidiş.com'da! Fibabanka Alışveriş Kredisi'yle sunulan fırsatı kaçırma. www.alisgidis.com Bunun gibi aparatlar alabilirsin masa altına filan yerleştirebilirsin anca öyle saklarsın hocam birazda olsa daha toplu gözükür.
H_Y_D_R_A Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 933 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800 Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #5 Vâreste dedi: Hepsi orijinal, ödemesi çok kolay Yüzlerce ürün, peşin fiyatına taksit avantajı ve kredi kartıyla ödeme kolaylığıyla Alışgidiş.com'da! Fibabanka Alışveriş Kredisi'yle sunulan fırsatı kaçırma. www.alisgidis.com Bunun gibi aparatlar alabilirsin masa altına filan yerleştirebilirsin anca öyle saklarsın hocam biraz da olsa daha toplu gözükür. Genişletmek için tıkla... Tamamdir hocam sağ olun, yarın bu dediklerinize bakacağım bugün biraz yoğun bir gündü o yüzden cevaplayamadım kusura bakmayın.
Vâreste dedi: Hepsi orijinal, ödemesi çok kolay Yüzlerce ürün, peşin fiyatına taksit avantajı ve kredi kartıyla ödeme kolaylığıyla Alışgidiş.com'da! Fibabanka Alışveriş Kredisi'yle sunulan fırsatı kaçırma. www.alisgidis.com Bunun gibi aparatlar alabilirsin masa altına filan yerleştirebilirsin anca öyle saklarsın hocam biraz da olsa daha toplu gözükür. Genişletmek için tıkla... Tamamdir hocam sağ olun, yarın bu dediklerinize bakacağım bugün biraz yoğun bir gündü o yüzden cevaplayamadım kusura bakmayın.
Vâreste Kilopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 528 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri ANAKART : ASUS PRİME G610M-K D4 EKRAN KARTI : ASUS DUAL RTX 4060 8GB İŞLEMCİ : İNTEL İ5 12400F RAM : LEXAR16 GB DEPOLAMA : 500 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #6 H_Y_D_R_A dedi: Tamamdir hocam sağ olun, yarın bu dediklerinize bakacağım bugün biraz yoğun bir gündü o yüzden cevaplayamadım kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam ne demek.
H_Y_D_R_A dedi: Tamamdir hocam sağ olun, yarın bu dediklerinize bakacağım bugün biraz yoğun bir gündü o yüzden cevaplayamadım kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam ne demek.