Merhaba arkadaşlar, ben evime internet bağlayacaktım lakin bir sorunum ortaya çıktı; hattım eski tip olduğu için normalde almam gereken hızın 5'te 1'ini alırsınız dedi yeni hat çekilmesi lazımmış. Lakin bizim evimiz arka cepheye bakıyor ve 3. kat bina içi tesisat yapmam mı gerekiyor? Veya başka yerden çekebilir miyim? Varmı başka yolu?
Genelde binanın girişinde ilk katta olur internet kutusu oradan sizin eve gelen kabloyu söküp yenisini taktırmanız lazım elektrikçi çağırırsanız yapar ama eviniz arka cephede olduğu için biraz pahalı tutabilir o yüzden inşallah çok yüksekte oturmuyorsunuzdur.
Genelde binanın girişinde ilk katta olur internet kutusu oradan sizin eve gelen kabloyu söküp yenisini taktırmanız lazım elektrikçi çağırırsanız yapar ama eviniz arka cephede olduğu için biraz pahalı tutabilir o yüzden inşallah çok yüksekte oturmuyorsunuzdur.
Kusura bakmayın . 3.kat çok tutmaz herhalde 200₺ yi geçmez kablo ile beraber diye tahmin ediyorum. Ben 5.kattayım 40m kablo (120₺) ve işçilik (70₺) 190₺ ödedim.
Kusura bakmayın . 3.kat çok tutmaz herhalde 200₺'yi geçmez kablo ile beraber diye tahmin ediyorum. Ben 5.kattayım 40M kablo (120₺) ve işçilik (70₺) 190₺ ödedim.