Asil035 Centipat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #1 ₺200 param var. Kablolar çok dağınık gözüküyor, bunları 1 kabloda toplayıp saklamak istiyorum. Bana link atar misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2025
₺200 param var. Kablolar çok dağınık gözüküyor, bunları 1 kabloda toplayıp saklamak istiyorum. Bana link atar misiniz?
C Conta Picopat Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 366 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #2 Asil035 dedi: ₺200 param var. Kablolar çok dağınık gözüküyor, bunları 1 kabloda toplayıp saklamak istiyorum. Bana link atar misiniz? Genişletmek için tıkla... Elektrikçiden kablo kanalı alabilirsin. Pahalı bişey değildir, dönüşte döner ayran alırsın.
Asil035 dedi: ₺200 param var. Kablolar çok dağınık gözüküyor, bunları 1 kabloda toplayıp saklamak istiyorum. Bana link atar misiniz? Genişletmek için tıkla... Elektrikçiden kablo kanalı alabilirsin. Pahalı bişey değildir, dönüşte döner ayran alırsın.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.035 Makaleler 1 Çözümler 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #3 Mümkünse kabloları saklamak istediğin alanların ve kabloların durumunu birkaç fotoğrafla gösterir misin? Ona göre birkaç şey önerebilirim.
Mümkünse kabloları saklamak istediğin alanların ve kabloların durumunu birkaç fotoğrafla gösterir misin? Ona göre birkaç şey önerebilirim.