M melisk Femtopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Kasım 2020 #1 Herkese merhaba. Küçük vantilatör şeklindeki fanları arduino ile kontrol etmek istiyorum. Bunun için vantilatörün içindeki kabloların uzaması ve arduino uyumlu röle kartıyla kullanılabilmesi gerekiyor. Bu işlemi nerede yaptırabilirim?
Herkese merhaba. Küçük vantilatör şeklindeki fanları arduino ile kontrol etmek istiyorum. Bunun için vantilatörün içindeki kabloların uzaması ve arduino uyumlu röle kartıyla kullanılabilmesi gerekiyor. Bu işlemi nerede yaptırabilirim?
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.412 Çözümler 70 Yer Istanbul 12 Kasım 2020 #2 Arduino üzerine İstanbul Perpa'da baya bir firma var. Yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Artı 0 Eksi
KS KS M melisk Femtopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Kasım 2020 #3 V. Scaletta dedi: Arduino üzerine İstanbul Perpa'da baya bir firma var. Yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef İstanbul'da yaşamıyorum. Elektrik ya da elektronikle ilgilenen normal yerler anlar mı diye sormuştum Artı 0 Eksi
V. Scaletta dedi: Arduino üzerine İstanbul Perpa'da baya bir firma var. Yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef İstanbul'da yaşamıyorum. Elektrik ya da elektronikle ilgilenen normal yerler anlar mı diye sormuştum
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.412 Çözümler 70 Yer Istanbul 12 Kasım 2020 #4 melisk dedi: Maalesef İstanbul'da yaşamıyorum. Elektrik ya da elektronikle ilgilenen normal yerler anlar mı diye sormuştum Genişletmek için tıkla... Elektrik bu işlem için basit kalır bence. Elektronik üzerine firmalar yardımcı olacaklardır. Artı 0 Eksi
melisk dedi: Maalesef İstanbul'da yaşamıyorum. Elektrik ya da elektronikle ilgilenen normal yerler anlar mı diye sormuştum Genişletmek için tıkla... Elektrik bu işlem için basit kalır bence. Elektronik üzerine firmalar yardımcı olacaklardır.
Mehmetlows Centipat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Kasım 2020 #5 melisk dedi: Maalesef İstanbul'da yaşamıyorum. Elektrik ya da elektronikle ilgilenen normal yerler anlar mı diye sormuştum Genişletmek için tıkla... fanlar kaç volt ile çalışıyor bilgisayar fanındanmı bahsediyorsunuz Artı 0 Eksi
melisk dedi: Maalesef İstanbul'da yaşamıyorum. Elektrik ya da elektronikle ilgilenen normal yerler anlar mı diye sormuştum Genişletmek için tıkla... fanlar kaç volt ile çalışıyor bilgisayar fanındanmı bahsediyorsunuz
KS KS M melisk Femtopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Kasım 2020 #6 Mehmetlows dedi: fanlar kaç volt ile çalışıyor bilgisayar fanındanmı bahsediyorsunuz Genişletmek için tıkla... 5voltla çalışan fan kullanacağım arduino ile sorunsuz çalışması için. Bu gorseldekiler gibi V. Scaletta dedi: Elektrik bu işlem için basit kalır bence. Elektronik üzerine firmalar yardımcı olacaklardır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevapladığınız için Dosya Ekleri Screenshot_2020-11-12-19-26-15-452_trendyol.com.jpg 54,3 KB · Görüntüleme: 34 Screenshot_2020-11-12-19-25-38-005_com.android.chrome.jpg 57,5 KB · Görüntüleme: 30 Artı 0 Eksi
Mehmetlows dedi: fanlar kaç volt ile çalışıyor bilgisayar fanındanmı bahsediyorsunuz Genişletmek için tıkla... 5voltla çalışan fan kullanacağım arduino ile sorunsuz çalışması için. Bu gorseldekiler gibi V. Scaletta dedi: Elektrik bu işlem için basit kalır bence. Elektronik üzerine firmalar yardımcı olacaklardır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevapladığınız için