RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #21 HDD kabloları hariç CPU üzerindeki kablolar çirkin duruyor.
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 27 Ağustos 2020 #22 Steve Rogers dedi: Xigmatek aldım, ne Frisby ne Corsair. Genişletmek için tıkla... Ben de Xigmatek kullanıyorum. Çok kaliteli.
Steve Rogers dedi: Xigmatek aldım, ne Frisby ne Corsair. Genişletmek için tıkla... Ben de Xigmatek kullanıyorum. Çok kaliteli.
MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #23 Hard disk alt taraftar olursa eğer daha iyi bir kablolama olur.
3 332005 Kilopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 890 27 Ağustos 2020 #24 Steve Rogers dedi: 8 Temmuz'da Vatan'dan PC satın aldım. Kasayı orada toplattım, şimdi aklıma geldi sizce kablolama nasıl olmuş? (Alttaki SATA ve SATA güç kablolarını dikkate almayın, onlar benim işim) Eki Görüntüle 650275 Genişletmek için tıkla... Bence çok güzel olmuş.
Steve Rogers dedi: 8 Temmuz'da Vatan'dan PC satın aldım. Kasayı orada toplattım, şimdi aklıma geldi sizce kablolama nasıl olmuş? (Alttaki SATA ve SATA güç kablolarını dikkate almayın, onlar benim işim) Eki Görüntüle 650275 Genişletmek için tıkla... Bence çok güzel olmuş.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 27 Ağustos 2020 #25 RotasızBey dedi: HDD kabloları hariç CPU üzerindeki kablolar çirkin duruyor. Genişletmek için tıkla... CPU kablosu yerinden oynamıyor, artık nasıl bağlantı yaptılarsa. MoonDrag dedi: Hard disk alt taraftar olursa eğer daha iyi bir kablolama olur. Genişletmek için tıkla... O sonradan aklıma geldi fakat çok güçlü yapıştırmıştım oraya sonra çıkarmaya üşendim . MoonDrag dedi: Hard disk alt taraftar olursa eğer daha iyi bir kablolama olur. Genişletmek için tıkla... O sonradan aklıma geldi fakat çok güçlü yapıştırmıştım oraya sonra çıkarmaya üşendim .
RotasızBey dedi: HDD kabloları hariç CPU üzerindeki kablolar çirkin duruyor. Genişletmek için tıkla... CPU kablosu yerinden oynamıyor, artık nasıl bağlantı yaptılarsa. MoonDrag dedi: Hard disk alt taraftar olursa eğer daha iyi bir kablolama olur. Genişletmek için tıkla... O sonradan aklıma geldi fakat çok güçlü yapıştırmıştım oraya sonra çıkarmaya üşendim . MoonDrag dedi: Hard disk alt taraftar olursa eğer daha iyi bir kablolama olur. Genişletmek için tıkla... O sonradan aklıma geldi fakat çok güçlü yapıştırmıştım oraya sonra çıkarmaya üşendim .
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 27 Ağustos 2020 #26 Merak ettiğim için soracağım; HDD'yi özellikle mi 2.5" tercih ettiniz yoksa elinizde hali hazırda var olduğu için mi?
Merak ettiğim için soracağım; HDD'yi özellikle mi 2.5" tercih ettiniz yoksa elinizde hali hazırda var olduğu için mi?
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 27 Ağustos 2020 #27 The Anorak dedi: Merak ettiğim için soracağım; HDD'yi özellikle mi 2.5" tercih ettiniz yoksa elinizde hali hazırda var olduğu için mi? Genişletmek için tıkla... Laptop'umun içinden çıktı, ben de 1TB boşa gitmesin diye kullandım .
The Anorak dedi: Merak ettiğim için soracağım; HDD'yi özellikle mi 2.5" tercih ettiniz yoksa elinizde hali hazırda var olduğu için mi? Genişletmek için tıkla... Laptop'umun içinden çıktı, ben de 1TB boşa gitmesin diye kullandım .
3 321147 Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 3.898 Makaleler 6 Çözümler 19 27 Ağustos 2020 #28 İyi yapmışşın ama sistemde SSD de olsun.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 27 Ağustos 2020 #29 321147 dedi: İyi yapmışşın ama sistem SSD de olsun. Genişletmek için tıkla... Zaten 500GB M.2 SSD'ye bağlı sistem, buna sadece oyunları kuruyorum. Tortue dedi: Hayırlı olsun. Harddisk neden ters duruyor? Genişletmek için tıkla... SATA kablosu köşeliydi (L şeklinde) bu yüzden mecbur ters bağladım.
321147 dedi: İyi yapmışşın ama sistem SSD de olsun. Genişletmek için tıkla... Zaten 500GB M.2 SSD'ye bağlı sistem, buna sadece oyunları kuruyorum. Tortue dedi: Hayırlı olsun. Harddisk neden ters duruyor? Genişletmek için tıkla... SATA kablosu köşeliydi (L şeklinde) bu yüzden mecbur ters bağladım.