C cngzkdr Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 40 1 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar Dark guardian kasa da gösterdiğim yerden çıkan kabloların nereye gireceğini bulamadım. Yardım eder misiniz? Dosya Ekleri image.jpg 2,5 MB · Görüntüleme: 69 image.jpg 1,1 MB · Görüntüleme: 67 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2020
Arkadaşlar Dark guardian kasa da gösterdiğim yerden çıkan kabloların nereye gireceğini bulamadım. Yardım eder misiniz?
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2020 #2 Kırmızı ile işaretlediğimi güç kaynağına, beyaz ile işaretlediğimi anakarta fakat anakartın desteklemiyor olabilir anakartın nedir bir kontrol edelim?
Kırmızı ile işaretlediğimi güç kaynağına, beyaz ile işaretlediğimi anakarta fakat anakartın desteklemiyor olabilir anakartın nedir bir kontrol edelim?
PropHeTe Kilopat Katılım 4 Temmuz 2011 Mesajlar 299 Çözümler 1 Yer Hiçlik yolcusu 21.422648, 39.826197 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kul 1 Şubat 2020 #3 MayCrasH dedi: Kırmızı ile işaretlediğimi güç kaynağına, beyaz ile işaretlediğimi anakarta fakat anakartın desteklemiyor olabilir anakartın nedir bir kontrol edelim? Eki Görüntüle 495053 Genişletmek için tıkla... Beyaz soket eğer resimde yanlış görmedi isem bu resimde işaretlediğimyere takılacak.(yatay olarak)
MayCrasH dedi: Kırmızı ile işaretlediğimi güç kaynağına, beyaz ile işaretlediğimi anakarta fakat anakartın desteklemiyor olabilir anakartın nedir bir kontrol edelim? Eki Görüntüle 495053 Genişletmek için tıkla... Beyaz soket eğer resimde yanlış görmedi isem bu resimde işaretlediğimyere takılacak.(yatay olarak)