Kablolar PSU'ya mı kasaya mı takılmalı?

Daha fazla  
Geçen gün ekran kartı değiştiğim için PSU da değişmek zorunda kaldım, eski PSU'yu söktüm. Sonrasında yeni aldığımı nasıl bağlarım diye YouTube'dan videolar izledim. İzlediğim videolarda işte Audi, USB, USB 3.0 kabloları falan adam PSU'dan takıyordu ama benim kasamda kasanın kendisinde var o kablolar ve kasaya bağlı. Nasıl yapacağım? Olduğu gibi mi bırakayım yoksa hepsini PSU'dan mı takayım?

Geçen gün ekran kartı değiştiğim için PSU da değişmek zorunda kaldım, eski PSU'yu söktüm. Sonrasında yeni aldığımı nasıl bağlarım diye YouTube'dan videolar izledim. İzlediğim videolarda işte Audi, USB, USB 3.0 kabloları falan adam PSU'dan takıyordu ama benim kasamda kasanın kendisinde var o kablolar ve kasaya bağlı. Nasıl yapacağım? Olduğu gibi mi bırakayım yoksa hepsini PSU'dan mı takayım?

PSU da USB 3.0 kablosu ne arasın? İstesen de takamazsın zaten. Kasadaki USB/ses kablolarını anakarta takacaksın.

PSU'daki 24 pin anakart kablosunu anakarta. Anakartın sağında yer alır genellikle. Üzerinde CPU yazan 8 pin ya da 4 pin kablosunu CPU girisine takacaksın. Anakartın sol üstünde olur genelde.

Son düzenleme:
Ana karttan gelen 24 pinlik vardı, bir tane 8 pinlik cpu kablosu bide ekran kartı için kablo vardı bu kadar mı olması gerek. bide ufak bir sorum var kasaya takılı fanlar var. Biri ana karta takılı diğeri psuya takılıydı. yine birini psuya taksam sorun olmaz değil mi (çok bilgim yok ondan soruyorum)

Anakarttan gelen 24 pinlik vardı, bir tane 8 pinlik CPU kablosu bir de ekran kartı için kablo vardı bu kadar mı olması gerek. Bir de ufak bir sorum var kasaya takılı fanlar var. Biri anakarta takılı diğeri PSU'ya takılıydı. Yine birini PSU'ya taksam sorun olmaz değil mi (çok bilgim yok ondan soruyorum)

Bir şey olmaz. Fan son hızda çalışır PSU'ya baglarsan.

Tamamdır teşekkür ederim

Farklı bir soru soracağım ama çok acil yeni ekran kartı aldım rx 7800 xt sahibinden pg ile kart bugün elime ulaşacak ama psu yetişmeyecek gibi eksi psu ile 600w 8+6 ekran kartı pin girişi var rx 7800xt de 8+8 var hızlıca test etmek için kullanabilir miyim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı