Kablolu 1K mı kablosuz 8K mı daha düşük input lag sağlar?

Realics

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba Attack Shark X3 Pro farem var.
Kablolu 1K mı?
Kablosuz 8 k mı daha düşük inputlag sağlar?
Yorumlarda 8K pazar stratejisi gibi klişe şeyler yazmak yerine bu sorumu detaylı cevaplandıracak birini arıyorum.
Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:

8K tabii ki daha az sağlar.

1K ile 8K arasındaki farkı hissetmen çok zor. 8K şarjın çabuk bitmesine ve işlemciye fazladan yük bindirmesine neden oluyor. 2K fazlasıyla yeterli hatta 1K bile yeterli üstelik kablolu kullanım her zaman kablosuza göre daha stabildir.

Kral ne alaka senin mantığına bakılırsa 125Hz le 1000Hz in farkını hissetmezsin hem 8K işlemciye ne kadar yük bindirebilir şehir efsanesi gibi bir şey bu. İnsanlar artık Ryzen 5 7000 serisi işlemciler kullanıyor 12 çekirdekli 5GHz de çalışan işlemci 8K mouse yüzünden mi zorlanacak

ChatGPT'ye sormuştum bilirkişiye sormak istedim.
Kablolu 1K kablosuz 8 kdan daha düşük inputlag sağlar demişti ilgin için çok teşekkür ederim.
İşlemcim Ryzen 7 9800x3D 8K yı kaldıracağını düşünüyorum teşekkür ederim.

Rica ederim dostum hala takılıyorsa aklına konu şunu düşün e sporcular dongella 8K mouse kullanıyor bu adamlar için milisaniyeler bile önemli bir bildikleri var demek ki hem Ryzen 7 9800x3D kullanıyormuşsun dikkat etde işlemcin zorlanmasın iyi günler

Evet ciddi anlamda işlemci kullanıyor bir de bu zorlanıp zorlanmama ile alakalı değil kullandığı işlemci senin oyunda daha düşük FPS almana sebep olur ama 8K kullanmanın ne gibi bir avantajı olur ki?

Evet ciddi anlamda işlemci kullanıyor bir de bu zorlanıp zorlanmama ile alakalı değil kullandığı işlemci senin oyunda daha düşük FPS almana sebep olur ama 8K kullanmanın ne gibi bir avantajı olur ki?

Kullanan bilir Hz artınca mouse daha çok kolundan bir parçaymış gibi hissedersin bu vakite kadar her Hz fareyi kullandım Hz artınca hakimiyet hissin artıyor ve 1000Hz 1ms 8000Hz 0.25 ms demek. FPS konusuna gelince adam Ryzen 7 kullanıyor zaten 900 FPS alıyor kaç düşerse düşsün fark etmez

1000 ms 1 sndir. Sen 1 ms ile 0.25 ms arasındaki farkı hissetmen için insanüstü olman gerekiyor. Bu tarz şeyler tamamen satış politikasından ibaret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…