Kablolu altyapıdan çanağa geçilir mi?

BTK'nin hiçbir halta faydası yok. Ben onlara elli kere yazdım. Her seferine işletmecinin yanıtını yapıştırıp bizi ilgilendiren bir konu yok diyorlar.

Sayın Muhammed emin ;

Açık kapı bürosu'na 18.01.2024 tarihinde yapmış olduğunuz No'lu başvuru sonuçlanmıştır.

Türk Telekom'a. Ş.'nin açık kapı sisteminde havale edilecek birimler arasında yer almaması nedeniyle talebiniz ilgili kuruluşa yönlendirilememiştir. Konuyla ilgili Türk Telekom şirketinin müşteri hizmetleriyle (444 1 444) iletişim sağlayabileceğiniz hususunu bilgilerinize sunarız.

Açık kapı bürosu'na başvurduğunuz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Hocam açık kapı bu şekilde sonuç yazmış hizmet başlığını falan mı yanlış şeçtim acaba yoksa bilerek mi böyle yapıyorlar.

Hocam konuyu anlatırken biraz manipüle etmeniz gerekiyor. Sanki TT'ye şikayet yazar gibi yazınca böyle cevaplar verip işin içinden çıkıyorlar. Bana da birkaç kez böyle yazmışlardı. Konuyu farklı şeyler ile iliştirerek birkaç kez daha deneyince ilgili birime iletiyorlar. Nasıl manipüle edebileceğiniz sizin kaleminize bağlı. Tehlike oluşturuyor deyin. Sonra ne bileyim kablolar yolu işgal ediyor deyin. Bir şekilde olayı biraz manipüle etmeniz gerekiyor. Derseniz ki basit bir iş için ne taklalar atıyoruz? Burası Türkiye hocam. Keşke bunlara gerek kalmasa

Bu akşam yeniden yazacağım

Yerel yönetimlerden yazmıştınız değil mi?

Bu akşam yeniden yazacağım

Yerel yönetimlerden yazmıştınız değil mi?
Benim internet sorunumun kökeninde hem deprem hem de enerji olması sebebiyle bu başlıklar altından yazmıştım son taleplerimde.

Merhaba kayıtlarda bulunduğu üzere Diyarbakır'ın çüngüş ilçesine bağlı olan yeniköy mahallesinde yaşamaktayım bölgemizde internet altyapısında ciddi sorun var internet kutusu, kutudan gelen kablolar ve saha dolabımız arızalı internet kutusunda sağlam kalan birkaç perle internet almaktayız aşırı yüklenme sebebiyle yangın çıkma olasılığı yüksek çünkü per başına internet bağlantısı sayısı 2 -3 katı aşmış durumda olası bir yangında evlerin ve elektrik direklerinin yangından etkileneceğini belirtmek isterim. Olası bir yangın ya da başka bir afetten dolayı oluşacak olumsuzlukların önüne geçmek için ilgili mercilerle iletişime geçilip altyapı sorunumuzun bir an önce çözülmesini saygılarımla arz ve talep ederim.

Benim internet sorunumun kökeninde hem deprem hem de enerji olması sebebiyle bu başlıklar altından yazmıştım son taleplerimde.

Şu şekil yazdım hocam nasıl olmuş.

Çok güzel olmuş hocam. Daha da aksiyon almazlar ise diyecek sözüm yok. Umarım tez zamanda çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…