fiendhunter
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- MMORPG farmcısı
Değerli Technopatlar, şu anda evimde 50mbit fiber internetim var. (Bazen 100mbit turbo kullanıyorum.) Evde kablolu bağlantıda 2 bilgisayar ve kablosuz bağlantıda 3 cep telefonu bulunuyor. Superonline'ın veriği modemde gelen interneti adil bir şekilde paylaştırabileceğim bir ayar yok. Ben oyun oynarken (Dota2, CabalOnline, Vindictus, CS), yan odadaki bilgisayardan Youtube açılsa, pingden oynanmaz hale geliyor.
Yeni bir modem almak istiyorum. Markası Asus olsun (mümkünse), 100mbit fiber interneti taşıyabilsin, cihazlar arasında interneti paylaştırabileceğim bir arayüzü olsun. Birde iki bilgisayarı da kesin olarak kablolu bağlantı yapmak istiyorum.
Diğer odadaki bilgisayara 2mbit internet hızı yeterli, telefonlar içinde toplam 1-2mbit internet hızı yeterli.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Not: Vatan Bilgisayar tercihimdir.
Yeni bir modem almak istiyorum. Markası Asus olsun (mümkünse), 100mbit fiber interneti taşıyabilsin, cihazlar arasında interneti paylaştırabileceğim bir arayüzü olsun. Birde iki bilgisayarı da kesin olarak kablolu bağlantı yapmak istiyorum.
Diğer odadaki bilgisayara 2mbit internet hızı yeterli, telefonlar içinde toplam 1-2mbit internet hızı yeterli.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Not: Vatan Bilgisayar tercihimdir.