Whopty Hectopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Şubat 2021 #1 Kablolu ağımı bağladığımda aşağıdaki sorunları yaşıyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? PC masaüstü. İnternet var, istediğim siteye girebiliyorum ama Windows Update'de çevrim dışı görünüyorum. Bilgisayarda internete bağlı değilim gibi. Dosya Ekleri InkedAdsız_LI.jpg 17 KB · Görüntüleme: 47 gdfs.jpg 170 KB · Görüntüleme: 39 fffdfd.jpg 90,7 KB · Görüntüleme: 35
Kablolu ağımı bağladığımda aşağıdaki sorunları yaşıyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? PC masaüstü. İnternet var, istediğim siteye girebiliyorum ama Windows Update'de çevrim dışı görünüyorum. Bilgisayarda internete bağlı değilim gibi.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 28 Şubat 2021 #2 Hosts dosyanız orijinal mi? Artı 0 Eksi
T ToughRock Kilopat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #3 Modeminize reset atın ve reset attıktan sonra modeminizin üzerinden lan portunuzu değiştirin. Aynı sorunu bende yaşıyorum bu şekilde düzeltebiliyorum Artı 0 Eksi
Modeminize reset atın ve reset attıktan sonra modeminizin üzerinden lan portunuzu değiştirin. Aynı sorunu bende yaşıyorum bu şekilde düzeltebiliyorum
KS KS Whopty Hectopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Şubat 2021 #4 24099 dedi: Hosts dosyanız orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal mi Bilmiyorum Ama Bu Şekilde, Yorumun İçin Teşekkürler. ToughRock dedi: Modeminize reset atın ve reset attıktan sonra modeminizin üzerinden lan portunuzu değiştirin. Aynı sorunu bende yaşıyorum bu şekilde düzeltebiliyorum Genişletmek için tıkla... Denedim Olmadı Maalesef, Yorumun İçin Teşekkürler Hosts Dosyamın İçeriği Artı 0 Eksi
24099 dedi: Hosts dosyanız orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal mi Bilmiyorum Ama Bu Şekilde, Yorumun İçin Teşekkürler. ToughRock dedi: Modeminize reset atın ve reset attıktan sonra modeminizin üzerinden lan portunuzu değiştirin. Aynı sorunu bende yaşıyorum bu şekilde düzeltebiliyorum Genişletmek için tıkla... Denedim Olmadı Maalesef, Yorumun İçin Teşekkürler Hosts Dosyamın İçeriği