Kablolu internet çalışmıyor

Merhaba, acaba ışıklar yanıp gidiyordan kastınız nedir? Yani DSL ışığınız yanıyor ama sabitlenmiyor mu? Yoksa DSL sabit ama Ethernet ışığınız mı yanmıyor?

Laptop kullanıyorum portun üzerindeki ışıktan bahsediyorum. Laptoptaki.

Kast ettiği Ethernet portunun veri LED'leri sönüyor.

Merhaba, şu an anlaşıldı fakat eğer Laptop'da kullandığınızı söylemezseniz ben ancak tahmin ederek söyleyebilirim. Dediğiniz soruna gelecek olursam genelde Ethernet portunun öyle yapmasının nedeni uçlarının bozulması diye düşünüyorum. Eğer elinizde farklı bir kablo var ise denemenizi öneririm yok ise uçları değiştirirseniz düzelecektir diye düşünüyorum.

Merhaba, şu an anlaşıldı fakat eğer Laptop'da kullandığınızı söylemezseniz ben ancak tahmin ederek söyleyebilirim. Dediğiniz soruna gelecek olursam genelde Ethernet portunun öyle yapmasının nedeni uçlarının bozulması diye düşünüyorum. Eğer elinizde farklı bir kablo var ise denemenizi öneririm yok ise uçları değiştirirseniz düzelecektir diye düşünüyorum.
malesef düzelmedi
3. bir kablo deneyince oldu sağ olun

Maalesef düzelmedi.

Merhaba, acaba ne yaptınız da düzelmedi? Yani kabloyu değiştirdiniz diye varsayıyorum. Eğer bu şekilde de düzelme olmadı ise taktığınız modem, router veya Access Point'in interneti olduğuna emin misiniz? Eğer bu saydıklarımda internet var diyorsanız sorun laptopdadır. Ağ bağdaştırıcısını silip tekrardan yüklemek çözüm üretebilir ama öncesinde saydıklarıma bir bakın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı