Merhaba, acaba ışıklar yanıp gidiyordan kastınız nedir? Yani DSL ışığınız yanıyor ama sabitlenmiyor mu? Yoksa DSL sabit ama Ethernet ışığınız mı yanmıyor?
Merhaba, acaba ışıklar yanıp gidiyordan kastınız nedir? Yani DSL ışığınız yanıyor ama sabitlenmiyor mu? Yoksa DSL sabit ama Ethernet ışığınız mı yanmıyor?
Laptop kullanıyorum portun üzerindeki ışıktan bahsediyorum. Laptoptaki.
Kast ettiği Ethernet portunun veri LED'leri sönüyor.
malesef düzelmediMerhaba, şu an anlaşıldı fakat eğer Laptop'da kullandığınızı söylemezseniz ben ancak tahmin ederek söyleyebilirim. Dediğiniz soruna gelecek olursam genelde Ethernet portunun öyle yapmasının nedeni uçlarının bozulması diye düşünüyorum. Eğer elinizde farklı bir kablo var ise denemenizi öneririm yok ise uçları değiştirirseniz düzelecektir diye düşünüyorum.
3. bir kablo deneyince oldu sağ olunMerhaba, şu an anlaşıldı fakat eğer Laptop'da kullandığınızı söylemezseniz ben ancak tahmin ederek söyleyebilirim. Dediğiniz soruna gelecek olursam genelde Ethernet portunun öyle yapmasının nedeni uçlarının bozulması diye düşünüyorum. Eğer elinizde farklı bir kablo var ise denemenizi öneririm yok ise uçları değiştirirseniz düzelecektir diye düşünüyorum.
Maalesef düzelmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.