Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 3 Mart 2021 #1 Kablolu hız testinde 9Mbps çıkarken, kablosuzda 28Mbps çıkıyor. Bilgisayarda bir sıkıntı olabilir mi?
Kablolu hız testinde 9Mbps çıkarken, kablosuzda 28Mbps çıkıyor. Bilgisayarda bir sıkıntı olabilir mi?
serhatolgn Kilopat Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Müh.{ENG} 3 Mart 2021 #2 Yas1n dedi: Kablolu hız testinde 9Mbps çıkarken, kablosuzda 28Mbps çıkıyor. Bilgisayarda bir sıkıntı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ethernet kontrolcüsünün bir sürücüsünü yükle üreticinin sitesinden. serhatolgn dedi: Ethernet kontrolcüsünün bir sürücüsünü yükle üreticinin sitesinden. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden bir görüntü atın daha iyi olur
Yas1n dedi: Kablolu hız testinde 9Mbps çıkarken, kablosuzda 28Mbps çıkıyor. Bilgisayarda bir sıkıntı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ethernet kontrolcüsünün bir sürücüsünü yükle üreticinin sitesinden. serhatolgn dedi: Ethernet kontrolcüsünün bir sürücüsünü yükle üreticinin sitesinden. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden bir görüntü atın daha iyi olur
Rewolth Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 31 3 Mart 2021 #3 Bence, bir sıkıntı yok normal bir durum. Benim laptopumda kablosuz 27 Mbps, kablolu 50 Mbps'ye kadar çıkıyor.
Bence, bir sıkıntı yok normal bir durum. Benim laptopumda kablosuz 27 Mbps, kablolu 50 Mbps'ye kadar çıkıyor.
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 3 Mart 2021 #4 Rewolth dedi: Bence, bir sıkıntı yok normal bir durum. Benim laptopumda kablosuz 27 Mbps, kablolu 50 Mbps'ye kadar çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşınki tam tersi.
Rewolth dedi: Bence, bir sıkıntı yok normal bir durum. Benim laptopumda kablosuz 27 Mbps, kablolu 50 Mbps'ye kadar çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşınki tam tersi.
Rewolth Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 31 3 Mart 2021 #5 brightosayisamuel dedi: Arkadaşınki tam tersi. Genişletmek için tıkla... Ben yanlış anlamışım, pardon.
brightosayisamuel dedi: Arkadaşınki tam tersi. Genişletmek için tıkla... Ben yanlış anlamışım, pardon.
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 3 Mart 2021 #6 serhatolgn dedi: Ethernet kontrolcüsünün bir sürücüsünü yükle üreticinin sitesinden. Aygıt yöneticisinden bir görüntü atın daha iyi olur Genişletmek için tıkla... Ağ bağdaştırıcıları yerine kadar geldim. Nereyi atayım?
serhatolgn dedi: Ethernet kontrolcüsünün bir sürücüsünü yükle üreticinin sitesinden. Aygıt yöneticisinden bir görüntü atın daha iyi olur Genişletmek için tıkla... Ağ bağdaştırıcıları yerine kadar geldim. Nereyi atayım?
serhatolgn Kilopat Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Müh.{ENG} 3 Mart 2021 #7 Yas1n dedi: Ağ bağdaştırıcıları yerine kadar geldim. Nereyi atayım? Genişletmek için tıkla... Ünlem olan bir şey var mı ?
Yas1n dedi: Ağ bağdaştırıcıları yerine kadar geldim. Nereyi atayım? Genişletmek için tıkla... Ünlem olan bir şey var mı ?
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 3 Mart 2021 #8 serhatolgn dedi: Ünlem olan bir şey var mı ? Genişletmek için tıkla... Hayır, yok.
serhatolgn Kilopat Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Müh.{ENG} 3 Mart 2021 #9 Yas1n dedi: Hayır, yok. Genişletmek için tıkla... Kabloda sıkıntı olabilir. Kabloyu değiştirip dememe imkanınız var mı bir de modemin Farklı portuna sokun. Öyle deneyin .
Yas1n dedi: Hayır, yok. Genişletmek için tıkla... Kabloda sıkıntı olabilir. Kabloyu değiştirip dememe imkanınız var mı bir de modemin Farklı portuna sokun. Öyle deneyin .
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 3 Mart 2021 #10 serhatolgn dedi: Kabloda sıkıntı olabilir. Kabloyu değiştirip dememe imkanınız var mı bir de modemin Farklı portuna sokun. Öyle deneyin . Genişletmek için tıkla... Kablo maalesef değiştiremem. Port'u değiştiririm birazdan. Peki arkada bazı şeyler açık iken mesela, LoL ve opera bunlar açık iken, 30Mbps olması gerekirken 9Mbps'e düşmez değil mi?
serhatolgn dedi: Kabloda sıkıntı olabilir. Kabloyu değiştirip dememe imkanınız var mı bir de modemin Farklı portuna sokun. Öyle deneyin . Genişletmek için tıkla... Kablo maalesef değiştiremem. Port'u değiştiririm birazdan. Peki arkada bazı şeyler açık iken mesela, LoL ve opera bunlar açık iken, 30Mbps olması gerekirken 9Mbps'e düşmez değil mi?