Kablolu internet kablosuzdan düşük hız veriyor

DEEZ

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün Amazon'dan sipariş ettiğim CAT6e Ethernet kablom geldi. Ondan önce abimin Ethernet'ini ödünç alıyordum fakat hiçbir sorun yoktu. İnternetim telefonumdaki kablosuzda 400-500 Mbps verirken kablolu bağlı bilgisayarımda 100 Mbps bile vermiyor. Ethernet portu çoklayıcısından çıkarıp direkt modeme takmayı denedim ama sonuç aynı. Abimin bilgisayarından ödünç aldığım kabloda CAT6 fakat o zaman Ethernet 450 - 460 Mbps civarı veriyordu. Sizce sorun nedir? Kabloyu iade etmeli miyim?

Anakartınızın resmi sitesinden LAN Driver'ını kurmayı deneyin.

Anakartınızın resmi sitesinden lan Driver'ını kurmayı deneyin.

Denedim hocam olmadı anakartımın modeli: Gigabyte GA-770T-D3L eski olduğu için mi acaba desemde olmuyor çünkü başka kabloyla 450 Mbps aldım daha önce.

Denedim hocam olmadı anakartımın modeli: Gigabyte GA-770T-D3L eski olduğu için mi acaba desemde olmuyor çünkü başka kabloyla 450 Mbps aldım daha önce.

Kablodan şüphelendim ama abinizin bilgisayarında nasıl 450 Mbps aldınız o kabloyla anlamadım onu.

Kablodan şüphelendim ama abinizin bilgisayarında nasıl 450 Mbps aldınız o kabloyla anlamadım onu.

Hayır hocam yanlış anlamışsınız ben kablo siparişim henüz gelmeden önce abimin bilgisayarından söküp kullanıyordum o sorunsuz şekilde 400 Mbps veriyordu ama sorun kabloda büyük ihtimalle iade edeceğim. İlginiz için teşekkürler.

Muhtemelen kablo ile ilgili modemin kutusunda Ethernet kablosu varsa bir de onunla deneyin ayrıca Wi-Fi iyiyse neden Ethernet kullanmaya gerek yok hocam yine de siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…