receptna Femtopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #1 Kablolu internetimde 4 Mbps download alıyorken kablosuzda 70 Mbps alıyorum 2 gündür bu şekilde durup dururken oluştu bu problem sizce sorun nerede?
Kablolu internetimde 4 Mbps download alıyorken kablosuzda 70 Mbps alıyorum 2 gündür bu şekilde durup dururken oluştu bu problem sizce sorun nerede?
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.307 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 29 Mart 2023 #2 Kablo ya da port bozulmuş olabilir.
receptna Femtopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #3 EfoWars dedi: Kablo ya da port bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... modem ve ethernet kablosu değişip denedim sorun düzelmedi
EfoWars dedi: Kablo ya da port bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... modem ve ethernet kablosu değişip denedim sorun düzelmedi
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.307 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 29 Mart 2023 #4 receptna dedi: Modem ve Ethernet kablosu değişip denedim sorun düzelmedi. Genişletmek için tıkla... PC'nin portunda da sorun olabilir. Belki de sürücüyle alakalıdır.
receptna dedi: Modem ve Ethernet kablosu değişip denedim sorun düzelmedi. Genişletmek için tıkla... PC'nin portunda da sorun olabilir. Belki de sürücüyle alakalıdır.
receptna Femtopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #5 Sürücülerim güncel ethernet portunu da deneme şansım yok şuanda