Kablolu İnternet kullanmak istiyorum ama ailem sıkıntı çıkarıyor

meola147

Kilopat
Annem sağ olsun destekliyor ama diğer aile üyeleri görüntüsünden çok rahatsız oluyor. Aynı zamanda yürürken ayağa çarpıyor. Şimdi kablosuz bağlanmaya çalışsam Wi-Fi gözükmüyor, hatta bırakın Wi-Fi'yi Wi-Fi adaptörü bile gözükmüyor. Keşke Wi-Fi adaptör adımı bilseydim. Ama yine de deli gibi oyun oynadığım için kablosuza pek sıcak bakamıyorum. Sorum şu: Ben ne yapmalıyım? İşi bilen birine (elektrikçi gibi) modemi kendi odama mı taşıtmalıyım? Veya kablonun üstüne pıt pıt şeyler ekleyerek kabloyu basılmaz hale mi getirmeliyim? Kablo inanılmaz soyuluyor rengarenk gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki seçenek var. Ya elektirikçi çağırıp dsl kabloyu odanıza kadar uzatıp modemi taşıyacaksınız ya da modem den ethernet çekip çivili kroşeyle tavandan odanıza kadar getirip uygun yerden matkapla delik açıp odaya çekeceksiniz

Bence öyle bir şeye izin vereceklerini sanmıyorum aynısını bende yaptım sonucu kötü oldu

Elektrikçiler plastik duvar renginde kanallarla da hallediyor. Hem görüntü kirliliği olmuyor hem de kablolar güvende oluyor.

Elektrikçiler, elektrik kablo kanallarından klavuz yardımı ile geçirebiliyorlar.

Fiber geldiği için evin girişinden odama kadar cat6 kablo çekmek zorunda kaldım. Kartonpiyerin tam altından kablo gizleyici kanallar yardımıyla odama kadar getirdim. Hem kablo gizleyiciler kendinden yapışkanlı olduğu için delmek zorunda da kalmıyorsun. Sen de bu şekilde yerden değil de tavandan kabloyu odana kadar götürebilirsin.

En kolay yol, ethernet kablosunu duvardan götürmek. Yada üstte beğendiğim yollara başvurun. Kabloyu duvara sabitlemek için küçük, plastik aparatlar var. Elektrikçiye sorun bilir onlar

Tek ümidim elektrikçi abi. Olur da başarırsa cidden çok teşekkür edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…