Marulreis Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar kablolu internete geçmek istiyorum ama yapamıyorum. Nasıl yapabilirim? (Kablom var) Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2020
hakanaktas Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 119 17 Aralık 2020 #2 Direkt modemden mi çekmek istiyorsun Ethernet kablosunu.
Marulreis Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #3 hakanaktas dedi: Direkt modemden mi çekmek istiyorsun Ethernet kablosunu. Genişletmek için tıkla... Evet
hakanaktas dedi: Direkt modemden mi çekmek istiyorsun Ethernet kablosunu. Genişletmek için tıkla... Evet
gelengecenbudunya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.508 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Alanya, Antalya 17 Aralık 2020 #4 Yapamıyordan kastınız ne? Modem mi uzakta?
holywitcherofrivia Kilopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.235 Çözümler 26 17 Aralık 2020 #5 Yapamıyorumdan kast ettiğinizi biraz daha açabilir misiniz hocam? Sorun nedir?
Marulreis Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #6 batu.sh dedi: Yapamıyordan kastınız ne? Modem mi uzakta? Genişletmek için tıkla... Modem dibimde kabloyu bağladım olmadı ama. holywitcherofrivia dedi: Yapamıyorumdan kast ettiğinizi biraz daha açabilir misiniz hocam? Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Modem dibimde kabloyu bağladım olmadı ama. holywitcherofrivia dedi: Yapamıyorumdan kast ettiğinizi biraz daha açabilir misiniz hocam? Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Kabloyu bağlıyorum ama olmuyo bilgisayar desteklemiyor gibi bir şey galiba. Son düzenleme: 17 Aralık 2020
batu.sh dedi: Yapamıyordan kastınız ne? Modem mi uzakta? Genişletmek için tıkla... Modem dibimde kabloyu bağladım olmadı ama. holywitcherofrivia dedi: Yapamıyorumdan kast ettiğinizi biraz daha açabilir misiniz hocam? Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Modem dibimde kabloyu bağladım olmadı ama. holywitcherofrivia dedi: Yapamıyorumdan kast ettiğinizi biraz daha açabilir misiniz hocam? Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Kabloyu bağlıyorum ama olmuyo bilgisayar desteklemiyor gibi bir şey galiba.
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 17 Aralık 2020 #7 Marulreis dedi: Modem dibimde kabloyu bağladım olmadı ama. Modem dibimde kabloyu bağladım olmadı ama. Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosunu bağlamak çok basit. Troll konu mu?
Marulreis dedi: Modem dibimde kabloyu bağladım olmadı ama. Modem dibimde kabloyu bağladım olmadı ama. Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosunu bağlamak çok basit. Troll konu mu?
Marulreis Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #8 zahidbolat dedi: Ethernet kablosunu bağlamak çok basit. Troll konu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır kabloyu bağladım modemden kasaya bağlandı ama çalışmadı.
zahidbolat dedi: Ethernet kablosunu bağlamak çok basit. Troll konu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır kabloyu bağladım modemden kasaya bağlandı ama çalışmadı.
XG0KHAN Picopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer Gecekondu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gariban 17 Aralık 2020 #9 Bağlı olduğun wi fi yi unut
Marulreis Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #10 zahidbolat dedi: Ethernet kablosunu bağlamak çok basit. Troll konu mu? Genişletmek için tıkla... Masaüstü bilgisayar bu arada Laptopta denedik oldu. XG0KHAN dedi: Bağlı olduğun wi fi yi unut Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama işe yaramadı. Son düzenleme: 17 Aralık 2020
zahidbolat dedi: Ethernet kablosunu bağlamak çok basit. Troll konu mu? Genişletmek için tıkla... Masaüstü bilgisayar bu arada Laptopta denedik oldu. XG0KHAN dedi: Bağlı olduğun wi fi yi unut Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama işe yaramadı.