Çözüldü Kablolu internetin 2.5 ya da 5GHz ile alakası var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Wplayer

Hectopat
Yer
New York, USA
Arkadaşlar PC Ethernet girişi üzerinde 2.5GHz diyor ama internetim 5GHz uyum sağlar mı? Masaüstü bilgisayar kullanıyorum ve normal şartlarda daha fazla kısmında yazan anakartımda gelen karbon Wi-Fi kullanıyorudum ve rekabetçi oyunlarda çok fazla ping olmasından dolayı kabloluya geçmeyi planlıyorum size ping düşer mi ve mantıklı mı?

Not: İnternetim 100Mbps fiber 5GHz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar PC Ethernet girişi üzerinde 2.5GHz diyor ama internetim 5GHz uyum sağlar mı? Masaüstü bilgisayar kullanıyorum ve normal şartlarda daha fazla kısmında yazan anakartımda gelen karbon Wi-Fi kullanıyorudum ve rekabetçi oyunlarda çok fazla ping olmasından dolayı kabloluya geçmeyi planlıyorum size ping düşer mi ve mantıklı mı?

Kötü bir Wi-Fi'a sahipsen ciddi fark eder. Ve hayır sıkıntı çıkmaz.

Ethernet girişinde yazan 2.5Gdir yani 2.5 gigabit. 2.4 GHz ve 5GHz ise Wi-Fi sinyal frekanslarıdır dolayısıyla alakası yoktur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı