Kablolu internetin arada kesilmesi

Grafor

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarıma kablo ile bağlı olan internet kesiliyor fakat telefonumda internetin gitmediğini fark ediyorum.
İnternetim gittiğinde bilgisayarıma bağlı olan kabloyu çıkartıp geri taktığımda düzeliyor fakat her 10 dakikada bir internet kesiliyor. Bu durumu saatlerdir yaşıyorum.
Bana nasıl düzelteceğimi söyleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ethernet kablosu ile bağlı olan internet kesiliyor, doğru mu anladım? Peki bu internette aşırı bir yavaşlık var mı? Wi-Fi değil, Ethernet'i soruyorum.

2 haftadır benzerini yaşıyorum, modemde sorun yok ama router'e kablo ile bağlı tüm cihazların interneti kesiliyor ve Wi-Fi kesilmiyor. Modemden gelen kabloyu söküp başka LAN portuna takmazsam da kablo ile bağlı hiç bir cihaza internet gelmiyor. Kafayı yemek üzereyim. Bazen 5 dakkada bir bazen günde bir. Acayip sinir bozucu.

Kaliteli kablo alarak internet kablosunj değiştir, sorun düzelmezse ve sonradan imkanın olursa anakartı ve modemi kontrol edersin.

Ethernet kablosu ile bağlı olan internet kesiliyor, doğru mu anladım? Peki bu internette aşırı bir yavaşlık var mı? Wi-Fi değil, Ethernet'i soruyorum.
İnternette sorun yok, bilgisayarda gidiyor internet fakat telefonda internet var ve bilgisayara bağlı internet kablosunu çıkarıp taktığımda düzeliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…