O Onlymesut Decapat Katılım 8 Ekim 2018 Mesajlar 1 8 Ekim 2018 #1 Kablosuz internet kullanıyorum ve hızım aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi. Kablolu internete geçsem çok farkı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2018
Kablosuz internet kullanıyorum ve hızım aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi. Kablolu internete geçsem çok farkı olur mu?
Gunslinger Kilopat Katılım 17 Kasım 2017 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2018 #2 Onlymesut dedi: Kablosuz internet kullanıyorum ve hızım aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi. Kablolu internete geçsem çok farkı olur mu? Eki Görüntüle 336174 Genişletmek için tıkla... Hızda değişme olmaz ama Pingin iner aşağı. Bence sen başka bir servise geç 3 mb internet mi kaldı.
Onlymesut dedi: Kablosuz internet kullanıyorum ve hızım aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi. Kablolu internete geçsem çok farkı olur mu? Eki Görüntüle 336174 Genişletmek için tıkla... Hızda değişme olmaz ama Pingin iner aşağı. Bence sen başka bir servise geç 3 mb internet mi kaldı.
K KafKef1903 Kilopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 227 Makaleler 1 8 Ekim 2018 #3 ÇöpNet(ttNet) baya bi fark var bir cs oyuncusu olarak 120 ping te iken 50-55 zor çıkıyor bence kesinlikle kablolu gerekli.
ÇöpNet(ttNet) baya bi fark var bir cs oyuncusu olarak 120 ping te iken 50-55 zor çıkıyor bence kesinlikle kablolu gerekli.
1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2018 #4 Öncelikle önemli olan internet paketiniz. Ben bizzat şahit oldum. Kablolu da 14 Mbps olurken laptopta kablosuz da 8 Mbps olarak değer alıyordu. Değerlerdirmek sizin.
Öncelikle önemli olan internet paketiniz. Ben bizzat şahit oldum. Kablolu da 14 Mbps olurken laptopta kablosuz da 8 Mbps olarak değer alıyordu. Değerlerdirmek sizin.