marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2020 #1 Başlıkta da gördüğünüz gibi internete kablolu bağlanmama rağmen ani ping yükselişleri oluyor.
E Egemen Giray Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 432 Çözümler 4 27 Temmuz 2020 #2 İnternetinizde sıkıntı yok değil mi?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 27 Temmuz 2020 #3 Kabloya baskı uygulandıysa ve kablo kalitesizse böyle olabilir.
marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #4 Egemen Giray dedi: İnternetinizde sıkıntı yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir Kayseri Mantısı dedi: Kabloya baskı uygulandıysa ve kablo kalitesizse böyle olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet kablo yeni olduğu için bazı yerleri kıvrımlı. Yeni alınan şarj aleti misali.
Egemen Giray dedi: İnternetinizde sıkıntı yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir Kayseri Mantısı dedi: Kabloya baskı uygulandıysa ve kablo kalitesizse böyle olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet kablo yeni olduğu için bazı yerleri kıvrımlı. Yeni alınan şarj aleti misali.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 28 Temmuz 2020 #5 marasl1 dedi: Evet kablo yeni olduğu için bazı yerleri kıvrımlı. Yeni alınan şarj aleti misali. Genişletmek için tıkla... O yüzden sorun yaşanacağını sanmıyorum. Kablo bir kapı arasından geçiyor mu?
marasl1 dedi: Evet kablo yeni olduğu için bazı yerleri kıvrımlı. Yeni alınan şarj aleti misali. Genişletmek için tıkla... O yüzden sorun yaşanacağını sanmıyorum. Kablo bir kapı arasından geçiyor mu?
marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #6 Kayseri Mantısı dedi: O yüzden sorun yaşanacağını sanmıyorum. Kablo bir kapı arasından geçiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, bilgisayarımın hemen yanında.
Kayseri Mantısı dedi: O yüzden sorun yaşanacağını sanmıyorum. Kablo bir kapı arasından geçiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, bilgisayarımın hemen yanında.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 28 Temmuz 2020 #7 marasl1 dedi: Hayır, bilgisayarımın hemen yanında. Genişletmek için tıkla... Altyapıda bir sorun var gibi. Arıza kaydı oluşturmayı deneyin.
marasl1 dedi: Hayır, bilgisayarımın hemen yanında. Genişletmek için tıkla... Altyapıda bir sorun var gibi. Arıza kaydı oluşturmayı deneyin.
marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #8 Kayseri Mantısı dedi: Altyapıda bir sorun var gibi. Arıza kaydı oluşturmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Kabloların yamuk yerlerini düzelttim ani ping sorunları kısmen düzeldi. Arıza kaydı dediğiniz şeyi araştırıp oluşturmayı deneyeceğim. Teşekkürler.
Kayseri Mantısı dedi: Altyapıda bir sorun var gibi. Arıza kaydı oluşturmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Kabloların yamuk yerlerini düzelttim ani ping sorunları kısmen düzeldi. Arıza kaydı dediğiniz şeyi araştırıp oluşturmayı deneyeceğim. Teşekkürler.