T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.878 Makaleler 1 Çözümler 14 18 Ağustos 2024 #1 Geçtiğimiz ay AliExpress üzerinden Mucai MKA610B klavyeyi satın aldım. Bu klavyeyi bir şekilde kablosuza çevirebilir miyim?
Geçtiğimiz ay AliExpress üzerinden Mucai MKA610B klavyeyi satın aldım. Bu klavyeyi bir şekilde kablosuza çevirebilir miyim?
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 18 Ağustos 2024 #2 Turkish Delight dedi: Geçtiğimiz ay AliExpress üzerinden mucai mka610b klavyeyi satın aldım. Bu klavyeyi bir şekilde kablosuza çevirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Çok uğraş lazım, boş verin. Klavyeyi aldığınız parayı aşabilir masrafı+ emek harcanacak.
Turkish Delight dedi: Geçtiğimiz ay AliExpress üzerinden mucai mka610b klavyeyi satın aldım. Bu klavyeyi bir şekilde kablosuza çevirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Çok uğraş lazım, boş verin. Klavyeyi aldığınız parayı aşabilir masrafı+ emek harcanacak.
GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.521 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Ağustos 2024 #3 Turkish Delight dedi: Geçtiğimiz ay AliExpress üzerinden Mucai MKA610B klavyeyi satın aldım. Bu klavyeyi bir şekilde kablosuza çevirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... olmaz
Turkish Delight dedi: Geçtiğimiz ay AliExpress üzerinden Mucai MKA610B klavyeyi satın aldım. Bu klavyeyi bir şekilde kablosuza çevirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... olmaz
806691 Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.085 Çözümler 28 18 Ağustos 2024 #4 İmkansız değil, fakat üstteki arkadaşın belirttiği gibi, fazla uğraşlı.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.878 Makaleler 1 Çözümler 14 18 Ağustos 2024 #5 belirsizz dedi: Çok uğraş lazım, boş verin. Klavyeyi aldığınız parayı aşabilir masrafı+ emek harcanacak. Genişletmek için tıkla... Klavyeyi vergi hariç 335TL'ye aldım. Maliyeti çoksa uğraşmaya gerek yok.
belirsizz dedi: Çok uğraş lazım, boş verin. Klavyeyi aldığınız parayı aşabilir masrafı+ emek harcanacak. Genişletmek için tıkla... Klavyeyi vergi hariç 335TL'ye aldım. Maliyeti çoksa uğraşmaya gerek yok.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 18 Ağustos 2024 #6 Turkish Delight dedi: Klavyeyi vergi hariç 335TL'ye aldım. Maliyeti çoksa uğraşmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ufak bir batarya almaya kalksanız bile fiyatı aşar.
Turkish Delight dedi: Klavyeyi vergi hariç 335TL'ye aldım. Maliyeti çoksa uğraşmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ufak bir batarya almaya kalksanız bile fiyatı aşar.
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.864 Çözümler 53 18 Ağustos 2024 #7 Turkish Delight dedi: Klavyeyi vergi hariç 335TL'ye aldım. Maliyeti çoksa uğraşmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... 2 katı masraf yaparsınız Wireless falan derken uzun iş.
Turkish Delight dedi: Klavyeyi vergi hariç 335TL'ye aldım. Maliyeti çoksa uğraşmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... 2 katı masraf yaparsınız Wireless falan derken uzun iş.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.878 Makaleler 1 Çözümler 14 18 Ağustos 2024 #8 belirsizz dedi: Ufak bir batarya almaya kalksanız bile fiyatı aşar. Genişletmek için tıkla... Burak Karabal dedi: 2 katı masraf yaparsınız Wireless falan derken uzun iş. Genişletmek için tıkla... Blraz da meraktan dolayı yapmak istemiştim ama masraf etmeye değecek kadar iyi bir klavye değil maalesef.
belirsizz dedi: Ufak bir batarya almaya kalksanız bile fiyatı aşar. Genişletmek için tıkla... Burak Karabal dedi: 2 katı masraf yaparsınız Wireless falan derken uzun iş. Genişletmek için tıkla... Blraz da meraktan dolayı yapmak istemiştim ama masraf etmeye değecek kadar iyi bir klavye değil maalesef.