ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 20 Ağustos 2023 #31 Bir kere kablo dedin mi su hortumu gibi olacak. Ve boyu o kadar uzun olacak ki bırak boynunu dolamasını komple bilgisayarı bile dolayacak.
Bir kere kablo dedin mi su hortumu gibi olacak. Ve boyu o kadar uzun olacak ki bırak boynunu dolamasını komple bilgisayarı bile dolayacak.
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.743 Makaleler 21 Çözümler 99 20 Ağustos 2023 #32 Ablacığım herkes siz değil öncelikle. Oyun oynayan adama kablosuz zaten gelmez.
fortBoys Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.793 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #33 Kablosuz klavyeler kablosuz fareler kadar gelişmediği için çoğu insan hatta profesyonel oyuncular bile kablolu kullanıyor?
Kablosuz klavyeler kablosuz fareler kadar gelişmediği için çoğu insan hatta profesyonel oyuncular bile kablolu kullanıyor?
Ayla9080 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 379 20 Ağustos 2023 #34 FalconPolat dedi: Ablacığım herkes siz değil öncelikle. Oyun oynayan adama kablosuz zaten gelmez. Genişletmek için tıkla... Soru soruyorum zaten ben kimse kullanmiyor demedim bu kadar kaba konusmaniza gerek yok.
FalconPolat dedi: Ablacığım herkes siz değil öncelikle. Oyun oynayan adama kablosuz zaten gelmez. Genişletmek için tıkla... Soru soruyorum zaten ben kimse kullanmiyor demedim bu kadar kaba konusmaniza gerek yok.
eg3exx Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #35 Ayla9080 dedi: Ben laptop yaninda kablolu klavye kullanıyorum ama farkli geliyor. Herkes kablosuza gectigi icin eski mi kaldi? Genişletmek için tıkla... Kablosuz pahalı hocam tek farkı kablo kargaşası kalkıyor bence çok gerek yok. Zaten ms sorunu felan klavye oyunlar için kablosuz kullanılmaz
Ayla9080 dedi: Ben laptop yaninda kablolu klavye kullanıyorum ama farkli geliyor. Herkes kablosuza gectigi icin eski mi kaldi? Genişletmek için tıkla... Kablosuz pahalı hocam tek farkı kablo kargaşası kalkıyor bence çok gerek yok. Zaten ms sorunu felan klavye oyunlar için kablosuz kullanılmaz
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 23 Temmuz 2024 #36 eg3exx dedi: Kablosuz pahalı hocam tek farkı kablo kargaşası kalkıyor bence çok gerek yok. Zaten ms sorunu felan klavye oyunlar için kablosuz kullanılmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam valla 12 ay olmuş mesaj yazılalı ama
eg3exx dedi: Kablosuz pahalı hocam tek farkı kablo kargaşası kalkıyor bence çok gerek yok. Zaten ms sorunu felan klavye oyunlar için kablosuz kullanılmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam valla 12 ay olmuş mesaj yazılalı ama
eg3exx Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #37 333657 dedi: Hocam valla 12 ay olmuş mesaj yazılalı ama Genişletmek için tıkla... Geç olsun güç olmasın
333657 dedi: Hocam valla 12 ay olmuş mesaj yazılalı ama Genişletmek için tıkla... Geç olsun güç olmasın