T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.413 Çözümler 10 12 Eylül 2024 #1 Bilgisayarın hoparlörü vs bozuk. Önceden belli başlı uygulamaları indirip ayarlayınca kablolu kulaklığın mikrofonunu algılıyor kullanıyordum. Bilen var mı nasıl yapılır? Realtek yükledim kurdum ama gözükmüyor sürücü. @armas ? @Maomao hocam bilginiz var mı? Son düzenleme: 12 Eylül 2024
Bilgisayarın hoparlörü vs bozuk. Önceden belli başlı uygulamaları indirip ayarlayınca kablolu kulaklığın mikrofonunu algılıyor kullanıyordum. Bilen var mı nasıl yapılır? Realtek yükledim kurdum ama gözükmüyor sürücü. @armas ? @Maomao hocam bilginiz var mı?
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.975 Makaleler 18 Çözümler 221 Yer Erzincan ❄️ Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #2 Windows'ta mikrofon ayarlarında gözükmüyürsa kullanmanız biraz zor. Ben Windows kullanırken kulaklığın mikrofonunu çalıştıramayınca Android cihazıma droid cam kurup cihazı mikrofon yapmıştım.
Windows'ta mikrofon ayarlarında gözükmüyürsa kullanmanız biraz zor. Ben Windows kullanırken kulaklığın mikrofonunu çalıştıramayınca Android cihazıma droid cam kurup cihazı mikrofon yapmıştım.
T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.413 Çözümler 10 12 Eylül 2024 #3 Maomao dedi: Windows'ta mikrofon ayarlarında gözükmüyürsa kullanmanız biraz zor. Ben Windows kullanırken kulaklığın mikrofonunu çalıştıramayınca Android cihazıma droid cam kurup cihazı mikrofon yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Giriş cihaz bulunamadı diyor. Bir uygulama vardı 5 sene önce çözmüştüm bu sorunu.
Maomao dedi: Windows'ta mikrofon ayarlarında gözükmüyürsa kullanmanız biraz zor. Ben Windows kullanırken kulaklığın mikrofonunu çalıştıramayınca Android cihazıma droid cam kurup cihazı mikrofon yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Giriş cihaz bulunamadı diyor. Bir uygulama vardı 5 sene önce çözmüştüm bu sorunu.
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.975 Makaleler 18 Çözümler 221 Yer Erzincan ❄️ Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #4 Geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklamayı açın.