beritanb Femtopat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Ekim 2024 #1 Sadece 3 gün önce aldım ve sol kulaklık çalışmıyor. Hem telefonda denedim hem de bilgisayarda. Ayrıca dengeye de baktım ama yok yani.
Sadece 3 gün önce aldım ve sol kulaklık çalışmıyor. Hem telefonda denedim hem de bilgisayarda. Ayrıca dengeye de baktım ama yok yani.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.090 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #2 beritanb dedi: Sadece 3 gün önce aldım ve sol kulaklık çalışmıyor. Hem telefonda denedim hem de bilgisayarda. Ayrıca dengeye de baktım ama yok yani. Genişletmek için tıkla... Kulaklığınız arızalanmış sanırım, aldığınız yere başvurun.
beritanb dedi: Sadece 3 gün önce aldım ve sol kulaklık çalışmıyor. Hem telefonda denedim hem de bilgisayarda. Ayrıca dengeye de baktım ama yok yani. Genişletmek için tıkla... Kulaklığınız arızalanmış sanırım, aldığınız yere başvurun.
JaxMoon Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #3 beritanb dedi: Sadece 3 gün önce aldım ve sol kulaklık çalışmıyor. Hem telefonda denedim hem de bilgisayarda. Ayrıca dengeye de baktım ama yok yani. Genişletmek için tıkla... Merhaba Windows kaç acaba ona göre çözümünü söyleyeyim. Atakan K dedi: Kulaklığınız arızalanmış sanırım, aldığınız yere başvurun. Genişletmek için tıkla... Hemen her şeye bozulmuş sanırım deyip geçemeyiz bazı şeylerin çok basit çözümü vardır arkadaştada mono ses açık büyük ihtimalle.
beritanb dedi: Sadece 3 gün önce aldım ve sol kulaklık çalışmıyor. Hem telefonda denedim hem de bilgisayarda. Ayrıca dengeye de baktım ama yok yani. Genişletmek için tıkla... Merhaba Windows kaç acaba ona göre çözümünü söyleyeyim. Atakan K dedi: Kulaklığınız arızalanmış sanırım, aldığınız yere başvurun. Genişletmek için tıkla... Hemen her şeye bozulmuş sanırım deyip geçemeyiz bazı şeylerin çok basit çözümü vardır arkadaştada mono ses açık büyük ihtimalle.
beritanb Femtopat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Ekim 2024 #4 JaxMoon dedi: Merhaba Windows kaç acaba ona göre çözümünü söyleyeyim Genişletmek için tıkla... win 11 kullanıyorum
JaxMoon dedi: Merhaba Windows kaç acaba ona göre çözümünü söyleyeyim Genişletmek için tıkla... win 11 kullanıyorum
JaxMoon Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #5 beritanb dedi: Windows 11 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Sistem ses kulaklık seçeneklerin altında mono ses diye bir şey olacak onu kapatır mısınız lütfen.
beritanb dedi: Windows 11 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Sistem ses kulaklık seçeneklerin altında mono ses diye bir şey olacak onu kapatır mısınız lütfen.
beritanb Femtopat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Ekim 2024 #6 JaxMoon dedi: Sistem ses kulaklık seçeneklerin altında mono ses diye bir şey olacak onu kapatır mısınız lütfen. Eki Görüntüle 2338458 Genişletmek için tıkla... kapattım çoktan ama olmuyor işte
JaxMoon dedi: Sistem ses kulaklık seçeneklerin altında mono ses diye bir şey olacak onu kapatır mısınız lütfen. Eki Görüntüle 2338458 Genişletmek için tıkla... kapattım çoktan ama olmuyor işte
JaxMoon Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #7 beritanb dedi: Kapattım çoktan ama olmuyor işte. Genişletmek için tıkla... Hmm. düşünip gelim beritanb dedi: Kapattım çoktan ama olmuyor işte. Genişletmek için tıkla... Sorun gidermeyi kullandınız mı?
beritanb dedi: Kapattım çoktan ama olmuyor işte. Genişletmek için tıkla... Hmm. düşünip gelim beritanb dedi: Kapattım çoktan ama olmuyor işte. Genişletmek için tıkla... Sorun gidermeyi kullandınız mı?
beritanb Femtopat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Ekim 2024 #8 JaxMoon dedi: Hmm. düşünip gelim Sorun gidermeyi kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... bidk deniyecem JaxMoon dedi: Hmm. düşünip gelim Sorun gidermeyi kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... olmadı gene ki zaten telefondada çalışmıyor
JaxMoon dedi: Hmm. düşünip gelim Sorun gidermeyi kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... bidk deniyecem JaxMoon dedi: Hmm. düşünip gelim Sorun gidermeyi kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... olmadı gene ki zaten telefondada çalışmıyor
JaxMoon Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #9 beritanb dedi: Bidk deneyeceğim. Olmadı gene ki zaten telefondada çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Telefonda ne çalışmıyor? beritanb dedi: Bidk deneyeceğim. Olmadı gene ki zaten telefondada çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle bozuk o zaman.
beritanb dedi: Bidk deneyeceğim. Olmadı gene ki zaten telefondada çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Telefonda ne çalışmıyor? beritanb dedi: Bidk deneyeceğim. Olmadı gene ki zaten telefondada çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle bozuk o zaman.
beritanb Femtopat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Ekim 2024 #10 JaxMoon dedi: Telefonda ne çalışmıyor? Büyük ihtimalle bozuk o zaman. Genişletmek için tıkla... kulaklığın solu çalışmıyor kabloyla alakalı bir sorun gibi de durmuyor bilmiyorum
JaxMoon dedi: Telefonda ne çalışmıyor? Büyük ihtimalle bozuk o zaman. Genişletmek için tıkla... kulaklığın solu çalışmıyor kabloyla alakalı bir sorun gibi de durmuyor bilmiyorum