Kablolu kulaklık kullanmak şarjı daha hızlı bitirir mi?

Daha hızlı derken anlayamayacağın sekilde evet.
Cünkü kulaklık kendini çalıştırmak içinde güç harcayacak.

Kablosuzda ise Bluetooth açık olacağı için yine tel şarjı gidecek.

16 tane çözümü olan birisinin böyle bir soru sorması bana Technopat'ı sorgulatıyor

Uzun süreler boyunca kullandığım oldu ve etkisini görmedim. Etkisi varsa bile fark edemeyecek kadar küçüktür diye düşünüyorum.

16 tane çözümü olan birisinin böyle bir soru sorması bana Technopat'ı sorgulatıyor
Herkesin ilgi ve uzmanlık alanı farklı hocam

Gözle görülebilecek bir fark yaratacağını zannetmiyorum, olsa bile Bluetooth kulaklıklardan az olacağı kesin.

Arkadaşlar, kablolu kulaklık kullanmak şarjı daha hızlı mı bitirir?

Arkadaşlar belirtmiş. Öyle koca koca hoparlörleri yok. Enerji harcar ama çok fazla olmaz. Bluetooth kulaklıklar kablolulardan daha fazla enerji harcar çünkü sürekli sinyal gönderir. Diğerinde ise çok enerji tüketimi yok. Kıl kadar ince (içerideki iletken) kabloları var zaten.

Aksine şarj tüketimini azaltır. Zira cihaz o sesi çıkarabilmek için her türlü enerji harcayacak.
Telefonun kendi hoparlörü kulaklık hoparlörlerinden daha çok ses harcar. Kablolu bir kulaklıkta sadece ufak bir kablo direnci ve 2 tane küçük hoparlör çalıştırırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…