Kablolu mouse önerisi

Bütçe
750

ornitorenk

Centipat
Daha fazla  
Sipariş ettiğim farenin kargolanmasında sorun çıktı param iade edildi o yüzden yeni konu açıyorum.

DeathAdder Essential'ya da fiyat olarak yakın ya da fiyatı çok arttırmadan alınabilecek başka seçenekleri bana önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 haftadır Glorious Model I mouse Gaming Gecesinde indirime giriyor bu akşam 10'da yine gaming gecesi var orda mouselara bakarsın, onun dışında Razer Cobra ve SteelSeries Prime mouselarına bakabilirsin.

Kablosuz olsaydı bunu önerirdim

dostum kablosuzdu zaten bu modelin aynısını almıştım "attack shark x3", sonrasında mousereviews diye bir subredditin discorduna katıldım bu mouseların büyük kalite kontrol sorunları olduğunu söylediler çoğu kişi memnun kalmamış ve bu mouseun click latencysi çok yüksek. yine de bir denicektim ama sabah uyandım kargo alıcıya iade için geri dönmüş sorun çıktığı için. ben de bunu duyunca güvenilir ismi olan bir markanın mouselarını alayım kablolu da olsa dedim şimdi ona bakıyorum. bu mouseyi önermeyin bence çünkü hakkında baya kötü konuşuyorlar kullananlar. keşke bebn de deneyimleyebilseydim iade edicek olsam da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…