R reredo Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 495 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2020 #1 Bu kolu kullanan var mı? Bu fiyat aralığında daha iyi kablolu kol öneriniz var mı? Son olarak bu Kol'un analogları 8 yön mü yoksa 360 derece mi algılıyor? İzlediğim bir videoda analoglar 8 yönlü tek çalışıyor demişlerdi.
Bu kolu kullanan var mı? Bu fiyat aralığında daha iyi kablolu kol öneriniz var mı? Son olarak bu Kol'un analogları 8 yön mü yoksa 360 derece mi algılıyor? İzlediğim bir videoda analoglar 8 yönlü tek çalışıyor demişlerdi.
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 15 Aralık 2020 #2 Hocam kolu aldınız mı? Bende almayı düşünüyorum da.
R reredo Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 495 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Aralık 2020 #3 Darth.Vader dedi: Hocam kolu aldınız mı? Bende almayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Yok almadım vazgeçtim onun yerine PS kafeden DualShock 3 aldım.
Darth.Vader dedi: Hocam kolu aldınız mı? Bende almayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Yok almadım vazgeçtim onun yerine PS kafeden DualShock 3 aldım.