Arkadaşlar merhaba. Kablolu kaliteli bir tane üçlü priz arıyorum. Akım koruma muhabbeti diye bir şey varmış tam bilmiyorum ama kaliteli bir tane önerirseniz memnun olurum.
En ucuz Tunçmatik PowerSurge 1050 Joule TSK6136 Siyah 5'li 1.5 m Akım Korumalı Priz fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Tunçmatik PowerSurge 1050 Joule TSK6136 Siyah 5'li 1.5 m Akım Korumalı Priz özelliklerini incele, 287,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Tunçmatik, Philips gibi akım korumaları prizlerini tavsiye ediyorum. Tunçmatik kullandığım zaman aşırı yük binince, priz kendisini korumaya alıyor ve elektriği kesiyor.
Tunçmatik, Philips gibi akım korumaları prizlerini tavsiye ediyorum. Tunçmatik kullandığım zaman aşırı yük binince, priz kendisini korumaya alıyor ve elektriği kesiyor.
Şöyle, yüksek voltaj geldiği zaman priz bunu anlıyor ve gücü kesiyor. Bilgisayarın aniden kapanması arasında çok fark var. Yüksek voltaj geldiği zaman örneğin yıldırım gibi vs. prize bağlı olduğu cihazları korur.
Eğer arkadaş böyle bir şey isterse sunabilirim. Kesintisiz güç kaynağı.
Kesintisiz güç kaynağı, herhangi bir elektrik, elektronik cihazın şebeke beslemesinin kesilmesini, tolerans dışı yüksek veya düşük gelmesini önleyen bir elektronik cihazdır. ALINTI MESAJIDIR.