Kablolu ve kablosuz kulaklık önerisi

KhayGHO

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 1200 TL civarına kablolu, 1700 TL civarına kablosuz kulaklık önerisi yapabilecek var mı? Aklımda HyperX Cloud Alpha almak vardı ama bugün itibari ile 600 TL zam almış bulunmakta. Yurt dışından Yunanistan'dan alma şansım var.

Logitech G433, güzel gibi duruyor hem dışarıda kullanmak için hem de kablolu oyun performansı konusunda iyi diyorlar, ama sürücü çapı 40mm ve 2017 yılında çıkmış bir kulaklık.
Logitech G432, abimde vardı uzun süre kullanımda beni rahatsız etmişti, 2019 yılında çıkmış bir kulaklık, kronik sıkıntısı var mı yok mu bilmiyorum, ama karşılaştırmalara göre güzel bir kulaklık gibi görünüyor.
HyperX Cloud Stinger s, hiçbir bilgim yok, siteye göre oyun konusunda iyi performans sunuyor ayrıca Türkiye fiyatlandırması çok garip bkz.
SteelSeries Arctis 1 Wireless, güzel görünüyor ama kulak yoruyor gibi geri dönüş yazanları görmüştüm, kullananların ürün yorumu benim için önemli, 40mm sürücülere sahip, 2019 ve 2021 arası galiba öyle anladım.
Öneri varsa açığım.

SteelSeries alma. Kablolu için SR850 öneririm. Bu bütçede SR850’den daha iyi ses alabileceğin bir kulaklık yok.

Arkadaşlar 1200 TL civarına kablolu, 1700 TL civarına kablosuz kulaklık önerisi yapabilecek var mı? Aklımda HyperX Cloud Alpha almak vardı ama bugün itibari ile 600 TL zam almış bulunmakta. Yurt dışından Yunanistan'dan alma şansım var.

Logitech G433, güzel gibi duruyor hem dışarıda kullanmak için hem de kablolu oyun performansı konusunda iyi diyorlar, ama sürücü çapı 40mm ve 2017 yılında çıkmış bir kulaklık.
Logitech G432, abimde vardı uzun süre kullanımda beni rahatsız etmişti, 2019 yılında çıkmış bir kulaklık, kronik sıkıntısı var mı yok mu bilmiyorum, ama karşılaştırmalara göre güzel bir kulaklık gibi görünüyor.
HyperX Cloud Stinger s, hiçbir bilgim yok, siteye göre oyun konusunda iyi performans sunuyor ayrıca Türkiye fiyatlandırması çok garip bkz.
SteelSeries Arctis 1 Wireless, güzel görünüyor ama kulak yoruyor gibi geri dönüş yazanları görmüştüm, kullananların ürün yorumu benim için önemli, 40mm sürücülere sahip, 2019 ve 2021 arası galiba öyle anladım.
Öneri varsa açığım.
Steel Series Arctis 1 kullanıyorum. Kesinlikle kulak yorduğunu düşünmüyorum hem ağır değil sesleri de çok akıcı veriyor hem mikrofonu da acayip iyi.

Öneri varsa açığım.

Karşılaştırma için baktığım site.

Dış görünüşü pek de hoşuma gitmedi.
Yani kulaklığı görmüyorsun zaten, sırf görünüş için 10da 1i etmeyen kulaklıklara gerek yok bence ama sen bilirsin. SS çok övüyorlar ama aynı fiyat bandında veya üst düzey pek kulaklık kullanmamış arkadaşlar muhtemelen SS ile hiçbir sorunum yok kötüye kötü diyebiliyorum. (Arctis 5, 7, 9, Pro+GameDAC uzun sürelerce kullandım)

Yani kulaklığı görmüyorsun zaten, sırf görünüş için 10'da 1I etmeyen kulaklıklara gerek yok bence ama sen bilirsin. SS çok övüyorlar ama aynı fiyat bandında veya üst düzey pek kulaklık kullanmamış arkadaşlar muhtemelen SS ile hiçbir sorunum yok kötüye kötü diyebiliyorum. (Arctis 5, 7, 9, Pro+gamedac uzun sürelerce kullandım)

SS benim de ilk tercihim değil şu anlık Yunanistan'dan Logitech G433 alabiliyorum 1400 TL'ye geliyor ama gerek çıkış yılı olsun gerek sürücü olsun eski kafamı o kurcalıyor.

Edit: Logitech G535 şu anki hedefim o yönde gibi görünüyor 80 euro gibi bir fiyatı var yurt dışında, ayrıca SteelSeries artis 5 60 euro gibi bir fiyatı var ama pek de iyi bir kulaklık gibi görünmüyor listede.

Corsair HS50 Pro 30 euro gibi bir fiyatı var, şu anki HS35'ten pek de memnun olduğum söylenemez, plastik kalitesi kötü ama ses seviyesi olsun bir şey diyemem hakkını teslim edebilirim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı