Kablolu Yerel ağ bağlantısı sorunu

Yer
Karabük
Daha fazla  
Meslek
Memur
Arkadaşlar Acer 5742G marks laptopum da Windows 8.1 yüklediğimden bu yana internet problemi yaşıyorum. Sıkıntıyı tam olarak anlayabileceğim ümidi ile... Ben İnternete kablolu bağlanıyorum ve bağlantıdan kısa bir süre sonra sınırlı ağ uyarısı sarı renkli bir ünlem işareti ile ağ gidiyor. Yeniden başlattığımda sıkıntıyı çözüyorum fakat 10 dk sonra sorun tekrarlıyor. Geçenlerde Windows 8 kurdum ce 20 gün kadar kullandıktan sonra tekrar 8.1 e döndüm ama baş belası sorun ile tekrar karşılaştım. Sorun dns kaynaklı değil denedim çünkü. Özellikle Recep Bey in açtığım konuyu okursa çözeceği ümidi ile. Herkese teşekkür ederim.

Ağ kartı güncel gözüküyor. Acaba ben Office 2013 ü Kmspico aktif edilmiş olarak yükledim. Siteden de daha önceden bir arkadaşın Kmspico kaynaklı ağ sıkıntısı yaşadığını ve Kmspico kaynaklı sorununun çözüldüğünü okumuştum. Benim sıkıntı da ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Gerçi Office den kaynaklansaydı Windows 8 de aynı sıkıntı olurdu diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…