Kablonet 01.01.2019 AKK Durumu

Enes1818

Kilopat
Daha fazla  
Kablonetin nasıl bir tarife uygulayacagını bilen var mı ? Turkcell Superonline tamamen kaldıracagını ve kota koymayacagını acıkladı. Araştıran soran varsa duruma açıklık getirebilir mi ? Bulundugum yerde tek fiber Kablonet ve kullandıgım tarife ise 24 Mbps 75 GB AKK. 2017 Ağustos ayında abone oldum. Acaba taahhüt bitene kadar aynı interneti mi kullanacağım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Henüz bilgi vermiyorlar. Aradığımda da aynısını söylediler.

Adsız.png

Henüz bilgi vermiyorlar. Aradığımda da aynısını söylediler.

Eki Görüntüle 345752
Bir gelişme var mı? BTK'ya göre taahhütlü aknli paket kullanıcılarını aynı fiyattan sınırsıza geçirmeleri gerekiyor ama bir katakulli yapacaklar mı bilmiyorum. Bir de neden bu kadar az insan bunu merak edip peşine düşüyor anlamıyorum insanlar uyuyor mu?

Bir gelişme var mı? BTK'ya göre taahhütlü aknli paket kullanıcılarını aynı fiyattan sınırsıza geçirmeleri gerekiyor ama bir katakulli yapacaklar mı bilmiyorum. Bir de neden bu kadar az insan bunu merak edip peşine düşüyor anlamıyorum insanlar uyuyor mu?

Uyumuyorlar da seslerini çıkartsalar onları takan kimsenin olmadığının bildikleri için aynen devam ediyorlar

Ben de Kablonet kullanıyorum. Sözleşmem Ocak ayında bitiyor. 1 Ocak 2019'da AKN kalkarsa Aralık ayında kotalı pakete imza atanlar sözleşme bitene kadar kotalı mı kullanmak zorunda kalacaklar? Yoksa 1 Ocak itibariyle kotasız pakete mi geçirirler ?

Ben de Kablonet kullanıyorum. Sözleşmem Ocak ayında bitiyor. 1 Ocak 2019'da AKN kalkarsa Aralık ayında kotalı pakete imza atanlar sözleşme bitene kadar kotalı mı kullanmak zorunda kalacaklar? Yoksa 1 Ocak itibariyle kotasız pakete mi geçirirler ?
Kotasıza geçirirler diye düşünüyorum. Çünkü AKK'yi komple kaldırma çalışması bu.

Yeni gelişmeler yeni tarifeler süpriz olacak dediler bakalım ne anlamda :)

Dosya Ekleri

• 2.PNG
    2.PNG
    5,6 KB · Görüntüleme: 223
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    7,8 KB · Görüntüleme: 218
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı