ghanistaken Picopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 171 Çözümler 1 15 Şubat 2022 #11 DC adresimi yazınca siliyor. Başka bir yerden size DC adresimi atsam. Ya da nereden ulaşabilirim size. Bu arada bu sorunu çözebilirsek mükemmel olur. Çünkü 3 ay oldu neredeyse ve hiçbir şekilde çözüm bulamıyorum.
DC adresimi yazınca siliyor. Başka bir yerden size DC adresimi atsam. Ya da nereden ulaşabilirim size. Bu arada bu sorunu çözebilirsek mükemmel olur. Çünkü 3 ay oldu neredeyse ve hiçbir şekilde çözüm bulamıyorum.
TlhTsdmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG Strix G16 - 32 GB DDR5 4800 MHz - İ7 13650HX - RTX 4060 8 GB - 1 TB Samsung 980 Pro - 2 TB Samsung 990 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 15 Şubat 2022 #12 ghanistaken dedi: DC adresimi yazınca siliyor. Başka bir yerden size DC adresimi atsam. Ya da nereden ulaşabilirim size. Bu arada bu sorunu çözebilirsek mükemmel olur. Çünkü 3 ay oldu neredeyse ve hiçbir şekilde çözüm bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Modem kaynaklı bir sorun olma ihtimali de yüksek kiralık modem mi yoksa size ait modem mi?
ghanistaken dedi: DC adresimi yazınca siliyor. Başka bir yerden size DC adresimi atsam. Ya da nereden ulaşabilirim size. Bu arada bu sorunu çözebilirsek mükemmel olur. Çünkü 3 ay oldu neredeyse ve hiçbir şekilde çözüm bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Modem kaynaklı bir sorun olma ihtimali de yüksek kiralık modem mi yoksa size ait modem mi?
ghanistaken Picopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 171 Çözümler 1 15 Şubat 2022 #13 TlhTsdmr dedi: Modem kaynaklı bir sorun olma ihtimali de yüksek kiralık modem mi yoksa size ait modem mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bu problemden dolayı modem değiştirdim ama çözülmedi.
TlhTsdmr dedi: Modem kaynaklı bir sorun olma ihtimali de yüksek kiralık modem mi yoksa size ait modem mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bu problemden dolayı modem değiştirdim ama çözülmedi.
Talha murat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.157 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer BURSA 16 Şubat 2022 #14 ghanistaken dedi: Hocam bu problemden dolayı modem değiştirdim ama çözülmedi. Genişletmek için tıkla... Mail adresi verirsen hallediriz.
ghanistaken dedi: Hocam bu problemden dolayı modem değiştirdim ama çözülmedi. Genişletmek için tıkla... Mail adresi verirsen hallediriz.
S sushiwastaken Zeptopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 3 16 Şubat 2022 #15 Talha murat dedi: Mail adresi verirsen hallediriz. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer hesap ceza yedi. ghanistaken@gmail.com
Talha murat dedi: Mail adresi verirsen hallediriz. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer hesap ceza yedi. ghanistaken@gmail.com
TlhTsdmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG Strix G16 - 32 GB DDR5 4800 MHz - İ7 13650HX - RTX 4060 8 GB - 1 TB Samsung 980 Pro - 2 TB Samsung 990 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 16 Şubat 2022 #16 sushiwastaken dedi: Hocam diğer hesap ceza yedi. ghanistaken@gmail.com Genişletmek için tıkla... Özelden sohbet yasak o yüzden ceza yiyorsunuz çözümü herkesin bilmesi için.
sushiwastaken dedi: Hocam diğer hesap ceza yedi. ghanistaken@gmail.com Genişletmek için tıkla... Özelden sohbet yasak o yüzden ceza yiyorsunuz çözümü herkesin bilmesi için.
Talha murat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.157 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer BURSA 16 Şubat 2022 #17 TlhTsdmr dedi: Özelden sohbet yasak o yüzden ceza yiyorsunuz çözümü herkesin bilmesi için. Genişletmek için tıkla... Uzun işlemde ben burada 30 dk mı harcayamam 10 dk halledeceğim işi o zaman kimseye yardım etmeyelim ne saçma iş.
TlhTsdmr dedi: Özelden sohbet yasak o yüzden ceza yiyorsunuz çözümü herkesin bilmesi için. Genişletmek için tıkla... Uzun işlemde ben burada 30 dk mı harcayamam 10 dk halledeceğim işi o zaman kimseye yardım etmeyelim ne saçma iş.
TlhTsdmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG Strix G16 - 32 GB DDR5 4800 MHz - İ7 13650HX - RTX 4060 8 GB - 1 TB Samsung 980 Pro - 2 TB Samsung 990 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 16 Şubat 2022 #18 Talha murat dedi: Uzun işlemde ben burada 30 dk mı harcayamam 10 dk halledeceğim işi o zaman kimseye yardım etmeyelim ne saçma iş. Genişletmek için tıkla... Kurallar gereği yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.
Talha murat dedi: Uzun işlemde ben burada 30 dk mı harcayamam 10 dk halledeceğim işi o zaman kimseye yardım etmeyelim ne saçma iş. Genişletmek için tıkla... Kurallar gereği yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.
Talha murat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.157 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer BURSA 16 Şubat 2022 #19 sushiwastaken dedi: Hocam diğer hesap ceza yedi. ghanistaken@gmail.com Genişletmek için tıkla... Attım mail
sushiwastaken dedi: Hocam diğer hesap ceza yedi. ghanistaken@gmail.com Genişletmek için tıkla... Attım mail
ghanistaken Picopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 171 Çözümler 1 16 Şubat 2022 #20 Talha murat dedi: Attım mail. Genişletmek için tıkla... Yazdım hocam.