Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 11 25 Ekim 2022 #1 Kablonet'te mevcut paketim var yükseltmek istiyorum, 1000 Mbps almak istiyorum sizce nasıl olur? Alan varsa yazar mı acaba?
Kablonet'te mevcut paketim var yükseltmek istiyorum, 1000 Mbps almak istiyorum sizce nasıl olur? Alan varsa yazar mı acaba?
Archraven Centipat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #2 Eğer oturduğunuz yerde eve kadar GPON fiber altyapısı varsa güzel olur.
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.652 Makaleler 2 Çözümler 12 25 Ekim 2022 #3 Evinize kadar Gpon fiber yoksa alamazsınız. Ben de kablonet kullanıyorum. İnternet Cat kabloyla geliyor evime 100 mbps alıyorum.
Evinize kadar Gpon fiber yoksa alamazsınız. Ben de kablonet kullanıyorum. İnternet Cat kabloyla geliyor evime 100 mbps alıyorum.
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 11 25 Ekim 2022 #4 Archraven dedi: Eğer oturduğunuz yerde eve kadar GPON altyapısı varsa güzel olur. Genişletmek için tıkla... GPON fiber altyapı var temmuzz dedi: Evinize kadar Gpon fiber yoksa alamazsınız. Ben de kablonet kullanıyorum. İnternet Cat kabloyla geliyor evime 100 mbps alıyorum. Genişletmek için tıkla... GPON fiber altyapı var
Archraven dedi: Eğer oturduğunuz yerde eve kadar GPON altyapısı varsa güzel olur. Genişletmek için tıkla... GPON fiber altyapı var temmuzz dedi: Evinize kadar Gpon fiber yoksa alamazsınız. Ben de kablonet kullanıyorum. İnternet Cat kabloyla geliyor evime 100 mbps alıyorum. Genişletmek için tıkla... GPON fiber altyapı var
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.652 Makaleler 2 Çözümler 12 25 Ekim 2022 #5 Emrebeyx dedi: GPON fiber altyapı var Genişletmek için tıkla... MH'den başvurun. Alın. ONT bir cihaz verirler, bağlarlar. Hayırlı olsun. İstanbulda mısınız?
Emrebeyx dedi: GPON fiber altyapı var Genişletmek için tıkla... MH'den başvurun. Alın. ONT bir cihaz verirler, bağlarlar. Hayırlı olsun. İstanbulda mısınız?
M Mc_rapboi Picopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 618 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #6 100 Mbps olanı kullanıyorum. Ethernet kablosuyla bağladığımda hızı dibine kadar veriyor ama 1000 Mbps'de nasıl olur bilmiyorum. Bir de fiyatı biraz pahalı gibi 360 TL.
100 Mbps olanı kullanıyorum. Ethernet kablosuyla bağladığımda hızı dibine kadar veriyor ama 1000 Mbps'de nasıl olur bilmiyorum. Bir de fiyatı biraz pahalı gibi 360 TL.
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 11 25 Ekim 2022 #7 temmuzz dedi: MH'den başvurun. Alın. ONT bir cihaz verirler, bağlarlar. Hayırlı olsun. İstanbul'da mısınız? Genişletmek için tıkla... Hayır İç Anadolu bölgesindeyim
temmuzz dedi: MH'den başvurun. Alın. ONT bir cihaz verirler, bağlarlar. Hayırlı olsun. İstanbul'da mısınız? Genişletmek için tıkla... Hayır İç Anadolu bölgesindeyim