Kablonet 11 gündür internet yok

tempZ

Hectopat
Daha fazla  
Hatay'da Kablonet kullanıyoruz fakat 13 Temmuz'dan beri internet yok. İşin tuhafı, aradığımızda bölgesel arıza var denilip teknik servis yollamıyorlar. Mobil uygulamadan, web sitelerinden bölgesel arıza listesine bakıyorum Hatay ile ilgili hiçbir arıza gözükmüyor. İlk günden beri akşam gelecek, yarın gelecek, sabah gelecek diyerek oyalıyorlar.

Bölgesel arıza var deyip teknik hizmet sağlamıyorlar ama bölgesel arızaya dair herhangi bir kanıt sunulmuyor. Ne yapmam lazım?

Hatay'da, Adana'da Kablonet kullanan var mı, şu an internetiniz var mı?

Hatay'da Kablonet kullanıyoruz fakat 13 Temmuz'dan beri internet yok. İşin tuhafı, aradığımızda bölgesel arıza var denilip teknik servis yollamıyorlar. Mobil uygulamadan, web sitelerinden bölgesel arıza listesine bakıyorum hatay ile ilgili hiçbir arıza gözükmüyor. İlk günden beri akşam gelecek, yarın gelecek, sabah gelecek diyerek oyalıyorlar.

Bölgesel arıza var deyip teknik hizmet sağlamıyorlar ama bölgesel arızaya dair herhangi bir kanıt sunulmuyor. Ne yapmam lazım?

Hatay'da, Adana'da Kablonet kullanan var mı, şu an internetiniz var mı?

Hocam 11 gün kısa bir süre ben Türk Telekom ile 4 ay uğraştım ancak fiber alt yapıyı onardılar yazdigim mesaji bulursam uzun halini atarım.

Benimle aynı sorunu yaşayan bir kullanıcıya yazdigim mesaj:

Hocam merhaba bende deprem şehrinde yaşıyorum depremsen so ra çoğu kisi gibi belirli bir süre şehir dışında kaldım ve hatırladığım kadarıyla TT o aralar deprem sebebi ile ücretsiz olarak dondurabiliyordu internet hizmetini bizde dondurduk ve 2023 Temmuz ayında tekrardan döndüğümüz zaman dondurulmuş olan interneti açmayı talep ettik ve bu talep onaylandı sonrasinda bekledim ve herhangi bir degisim olmayinca 2 gun sonra TT musteri hizmetlerini aradim ve ariza kaydı açtılar bu süreç cok sıkıntılı bir süreçti tamamıyla kafadan sallama tarihler veriyirdu müşteri hizmetleri günde 5 kere müşteri hizmetlerini aradığımı biliyorum artik sanki kız arkadaşımı arar gibi müşteri temsilcileri ile konuşuyordum 10 Temmuz'dan itibaren 10 gün aralarla şu tarihte sorununuz cozulecek diye tarihler verildi 10 Temmuz'da actirdigimiz zaman 20 Temmuz sabah 9 diyorlar 12 civarı aradığım zaman aksam 22.00 diyorlardı sonraki gün aradığım zaman 10 gün sonrasina yani tahmini olarak 30 Temmuza tarihini veriyorlardi o gun sabah 8 aksam 22 derken bu sürec kasım ayına kadar uzandı her seferinde 10 gün aralımlarda cozeceklerini iddia ediyordu musteri hizmetleri ve hiçbir tarihbte doğru tutmuyordu neredeyse her gün kavga ediyordum adam bana diyor faturanızı almıyoruz olabilir boyle şeyler diyor diyorum benim 4-5 aydır internetim yok telefon faturam ortalama 4000-5000 TL geliyor siz altyapı hasarını yapsaniz benim faturam o zaman 2 yıl taahhütlü oldugu icin fiber 100Mbps 179 TL idi yani nerede 4000-5000 TL nerede 179 TL bunu adamlara anlatana kadar canım çıktı ve anladığım şey müşteri temsilcilerinin bizlere verebildigi tek hizmet kendi reklamlarını yapmalatı ve internet dondurup açma işlemleri bunların dışında başka bir işlemi müşteri temsilcileri ile çözmek gerçekten çok zor sorunumu bulunduğum ilin TT müdürlüğüne giderek çözdüm TT il müdürü bize bu konuda çok yardim etti müşteri temsulcileri ile 4-5 ayda çözemediğim sorunu bulunduğum ilin müdürü tek bir ekip ile 1.5 haftada sorunumu çözdüler bence şu andan bulunduğunuz ilin TT müdürlüğüne gidip bir konuşun anlatmaya çalişın kendinizi ben merkez bir bölgede kalmama rağmen böyle bir sorun yaşadım gerçekten işiniz çok zor bol şans diliyorum sorunuz varsa yardımcı olabilirim. Biraz uzun oldu galiba ama kendimi anlatmaya çalıştım binamda 100Mbps fiber altyapı var bunu da not olarak düşmek istedim fiber kablolar cok hassas oldugundan dolayı küçük bir bükülmede bile hasar görüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı