Kablonet 2.4 GHz çok kötü

Kutay İnce

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Herkese ben dün Kablonet'e geçtim ama hiç memnun değilim. Sadece aynı odada 5 GHz çok iyi diğer odalara gidince 2.4 GHz neredeyse yok gibi bir şey 1 Mbps hıza düşüyor. Müşteri hizmetlerini aradım ilk günden kaynaklıdır belki dediler kanal değiştirmeyi denedim kısa süre düzeliyor sonra tekrar bozuluyor. Bunu çözmenin bir yolu var mıdır bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Paketim 100 Mbps bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablonet'te düzgün modem mi var da 2.4 GHz iyi olsun? Yapacağın tek şey router almak. Gerçi router alsan bile 2.4 yoğunluğu fazla olan bir mühit'de oturuyorsan çok büyük bir fark olmaz yarısını alırsın en fazla.

Şunu 3 aydır kullanıyorum 5 GHz'de kullanıyorum hızın tamamını alıyorum ama 2.4'de %70 kayıp var hala.

Kablonet'te düzgün modem mi var da 2.4 GHz iyi olsun? Yapacağın tek şey router almak. Gerçi router alsan bile 2.4 yoğunluğu fazla olan bir mühit'de oturuyorsan çok büyük bir fark olmaz yarısını alırsın en fazla.

Şunu 3 aydır kullanıyorum 5 GHz'de kullanıyorum hızın tamamını alıyorum ama 2.4'te %70 kayıp var hala.

5 GHz'de kendi modeminde de sıkıntı yok zaten ama bu 2.4 düzeltmenin hiçbir yolu yok mu?

5 GHz'de kendi modeminde de sıkıntı yok zaten ama bu 2.4 düzeltmenin hiçbir yolu yok mu?

2 yılı aşkındır kullanıyorum aynı paketi. Rezalet bir firma. Müşteri hizmetleri de bir o kadar bilgisiz. İlerleyen süreçte 5GHz'de de ping artıyor. Sabah her gün belli saatte internet kopuyor. Ne kadar arasam da sonuç alamıyorum. 5MB upload u bile veremiyorlar. Ama elimde bu var maalesef başka bir firmanın altyapısı yok ve kullanmak zorundayım. İlk günden kaynaklı olayları da yalan dolan emin ol ilerleyen süreçlerde daha kötü oluyor. Başka altyapı varsa Kablonet harici bir firma öneriyorum. Özellikle 2.4 kullanacaksan veya Online FPS oyunları oynuyorsan bu firmadan hayır gelmez.

Tuhaf, bende kullanıyorum bir sıkıntısı yok :D modemi değiştirin hocam bize arızalı bir tane kurmuşlardı 5 dakika sonra hemen internet kesiliyordu, aradık geldiler hemen değiştirdiler

Tuhaf, bende kullanıyorum bir sıkıntısı yok :D modemi değiştirin hocam bize arızalı bir tane kurmuşlardı 5 dakika sonra hemen internet kesiliyordu, aradık geldiler hemen değiştirdiler.

Hocam herkes bu modemden şikayetçi değiştirsem bile aynı modem gelecek yine sorun devam edecek.

2 yılı aşkındır kullanıyorum aynı paketi. Rezalet bir firma. Müşteri hizmetleri de bir o kadar bilgisiz. İlerleyen süreçte 5GHz'de de ping artıyor. Sabah her gün belli saatte internet kopuyor. Ne kadar arasam da sonuç alamıyorum. 5MB upload u bile veremiyorlar. Ama elimde bu var maalesef başka bir firmanın altyapısı yok ve kullanmak zorundayım. İlk günden kaynaklı olayları da yalan dolan emin ol ilerleyen süreçlerde daha kötü oluyor. Başka altyapı varsa Kablonet harici bir firma öneriyorum. Özellikle 2.4 kullanacaksan veya Online FPS oyunları oynuyorsan bu firmadan hayır gelmez.

Bende de sadece Kablonet'te 100Mbps var TurkNet'te falan en fazla 60 var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı