Kablonet 50Mbps alınır mı?

Yulaf

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 3 3200G,MSI B450M-A PRO MAX,KINGSTON 240GB SSD,SEAGATE 1TB HDD,GSKILL 16GB 2X8 3200MHZ,RX470 4GB
Dostlar selamlar. Eve internet bağlıyacağız kablo net düşünüyorum sizce nasıl olur? 50Mbps paketini alacağız.

( Müstakil ) Evimizde fiber olmadığı için ( mahallede altyapı yok ) Kablonet VDSL kullanıyoruz. 60 Mbps civarı hız alıyoruz. Oyunlarda ping vs. yaşanmıyor. Özetle, önerebilirim, memnunuz.

@Yulaf imkan varsa 100 Mbps'lik paketi tercih edin, download ve upload yaparken daha rahat edersiniz.

Oturduğunuz ev apartman mı müstakil mi, Sorma amacım eğer apartman ise bu soruyu aslında apartman whatsap grubuna sormanız daha mantıklı olur. Çünkü sen yeni alıyor olabilirsin ama komşuların yıllardır kullanıyor.

Evimizde fiber altyapı olmadığı için Kablonet VDSL kullanıyoruz. 60 Mbps civarı hız alıyoruz. Oyunlarda ping vs. yaşanmıyor. Steam'de 6 MB civarı hızla indirme yapıyor. Özetle, önerebilirim, memnunuz.

Hocam destek ekibi nasıl peki ve Steam'de gerçekten 6MB indirme mi yapıyor kafam karıştı :D

Hocam destek ekibi nasıl peki ve Steam'de gerçekten 6MB indirme mi yapıyor kafam karıştı :D

Aynen öyle. 6.1 gibi bir hızla indiriyor. CS'de 25-30 civarı ping veriyor, LoL'de 10'du sanırım. Diğer oyunlarda da hiçbir kopma, gecikme yaşamadık çok şükür. Ofiste de 100 mbps fiber paket var, 1-2 kez ekip istemek zorunda kalmıştık, aynı gün gelip işlerini halledip gittiler. Günlerce bekleme veya ilgilenmeme gibi bir durum yaşamadık.

Aynen öyle. 6.1 gibi bir hızla indiriyor. CS'de 25-30 civarı ping veriyor, LoL'de 10'du sanırım. Diğer oyunlarda da hiçbir kopma, gecikme yaşamadık çok şükür. Ofiste de 100 Mbps fiber paket var, 1-2 kez ekip istemek zorunda kalmıştık, aynı gün gelip işlerini halledip gittiler. Günlerce bekleme veya ilgilenmeme gibi bir durum yaşamadık.

Hocam ben şu anda Steam'de ortalama 30 indirme hızına ulaşıyorum galiba beynim "404 found" hatası verdi.

Kablonet'te kendi altyapısı varsa 100 Mbps almak mantıklı olur 100'ün tamamını verebiliyor ama tek bir sorunu var oda ping değerleri çok onlar karşı yüksek

Steam'de 98 olarak indiriyor. FC 25 1 saat gibi bir sürede inmişti. 12 yıldır müşterisiyim. 100/5'di upload 10'a çıktı. Genel olarak memnunum müşteri hizmetleri arıza gibi şeyleri hemen çözüyorlar.

Eyvallah dostlar bina büyük annemin ama biz kalıyoruz kira falan ödemiyoruz ayrıyeten binada altyapı da var 50Mbps yeter diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı