Kablonet alınır mı?

Woidx

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ben 1 yıldır Digitürk'ün internet sağlaycısını kullanıyorum ama taahhüdün sonuna geldim ve fiyatı arttı. 24 MB 300 TL'ye kullandığım internet 450 oldu ve açıkçası diğer sağlayıcıları da denemek isterim. Gözüme kablo net takıldı 50 MB 410 gibi bir fiyata veriyorlardı, bana biraz bilgi verin sizce iyi midir ve geçmeliyim? Digitürk de hiçbir internet kesintisi filan yaşamadım bunda yaşarmayım?

Altyapınız sağlamsa sorun olmayacaktır. Sadece verdikleri modemde birkaç sıkıntı yaşayan arkadaş olduğunu görmüştüm forumda. Altyapınız fiber mi?

Senelerdir kablonet kullanıyorum, kesinti konusunda kesin bir şey diyemem bölgeye göre değişebilir ama modem serilerine göre sorun olabiliyor. Son dönemler fazla kesintiyle karşılaşmadım geçmişte olduğu zamanlar çileden çıkartıyordu.

Merhaba. Ben 1 yıldır Digitürk'ün internet sağlaycısını kullanıyorum ama taahhüdün sonuna geldim ve fiyatı arttı. 24 MB 300 TL'ye kullandığım internet 450 oldu ve açıkçası diğer sağlayıcıları da denemek isterim. Gözüme kablo net takıldı 50 MB 410 gibi bir fiyata veriyorlardı, bana biraz bilgi verin sizce iyi midir ve geçmeliyim? Digitürk de hiçbir internet kesintisi filan yaşamadım bunda yaşarmayım?

Ben kullanıyorum 10 yıl oldu rahat bir sorun yok sadece verdikleri modem Infinity 404 onu da şu routeri alıp landan WAN'a CAT6 ile bağlarsan güzel bir çekim gücü yakalarsın Infinity 404'ler iyi çekmiyor https://www.akakce.com/router/en-ucuz-xiaomi-mi-4a-fiyati,518094702.html
Bu video da olduğu gibi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kablonet kullanmadım ama 50 Mbit 410 TL fazla geldi gibi. Alt yapınız kaç destekliyor? İsterseniz size uygun internet tarifelerine bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı