D Drkrole Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 34 23 Aralık 2020 #1 2gündür LoL veya CS:GO oynarken bir anda oyundan düşüyorum acaba altyapılarla vs. mi alakalı? Benden başka yaşayan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2020
2gündür LoL veya CS:GO oynarken bir anda oyundan düşüyorum acaba altyapılarla vs. mi alakalı? Benden başka yaşayan var mı?
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 23 Aralık 2020 #2 Var. Bende yaşıyorum. Kablonet'te diğer ISS'ler gibi biraz Sorunlu.
D Drkrole Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 34 23 Aralık 2020 #3 379401 dedi: Var. Bende yaşıyorum. Kablonet'te diğer ISS'ler gibi biraz Sorunlu. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim tek bende mi diye arasam mı kabloneti diye düşünüyordum
379401 dedi: Var. Bende yaşıyorum. Kablonet'te diğer ISS'ler gibi biraz Sorunlu. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim tek bende mi diye arasam mı kabloneti diye düşünüyordum
AlperenS Megapat Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 234 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #4 Kablonet uyduyla bağlandığı için, en ufak bir ayarsızlık buna sebep olabiliyor, kablo eklerini ve çanak ayarını, kontrol ettirmenizi tavsiye ediyorum.
Kablonet uyduyla bağlandığı için, en ufak bir ayarsızlık buna sebep olabiliyor, kablo eklerini ve çanak ayarını, kontrol ettirmenizi tavsiye ediyorum.
D Drkrole Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 34 23 Aralık 2020 #5 AlperenS dedi: Kablonet uyduyla bağlandığı için, en ufak bir ayarsızlık buna sebep olabiliyor, kablo eklerini ve çanak ayarını, kontrol ettirmenizi tavsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... sağ olun bi süre daha test edeyim olmazsa bi arayıp görüşürüm
AlperenS dedi: Kablonet uyduyla bağlandığı için, en ufak bir ayarsızlık buna sebep olabiliyor, kablo eklerini ve çanak ayarını, kontrol ettirmenizi tavsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... sağ olun bi süre daha test edeyim olmazsa bi arayıp görüşürüm
Do6uk4n Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 12 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Counter Terrorist 23 Aralık 2020 #6 Bence Kablonet kullanma arkadaşlarında dediği gibi en ufak bir kablo sıkıntısında dediğingibi şeyler olabiliyor.
Bence Kablonet kullanma arkadaşlarında dediği gibi en ufak bir kablo sıkıntısında dediğingibi şeyler olabiliyor.
D Drkrole Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 34 23 Aralık 2020 #7 Do6uk4n dedi: Bence Kablonet kullanma arkadaşlarında dediği gibi en ufak bir kablo sıkıntısında dediğingibi şeyler olabiliyor. Genişletmek için tıkla... 2yıldır ping sorunum yoktu 2gündür sıkıntı var
Do6uk4n dedi: Bence Kablonet kullanma arkadaşlarında dediği gibi en ufak bir kablo sıkıntısında dediğingibi şeyler olabiliyor. Genişletmek için tıkla... 2yıldır ping sorunum yoktu 2gündür sıkıntı var
Do6uk4n Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 12 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Counter Terrorist 24 Aralık 2020 #8 Drkrole dedi: 2yıldır ping sorunum yoktu 2gündür sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Şimdi bende de ping sorunu çıktı Türk Telekom kullanıyorumda sanırsam şu an çoğu altyapıda sorun var. CS:GO'da topluluk serverlarında 100'den aşağı inmiyor ping.
Drkrole dedi: 2yıldır ping sorunum yoktu 2gündür sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Şimdi bende de ping sorunu çıktı Türk Telekom kullanıyorumda sanırsam şu an çoğu altyapıda sorun var. CS:GO'da topluluk serverlarında 100'den aşağı inmiyor ping.