FearrFD2 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 546 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Suzuka Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #1 Selamlar iyi forumlar. Oyun oynarken 3 4 saniye ping değerim yükseliyor sonra azalıyor. Ve bu şeyi Windows Gezgini'ni açarken de yaşıyorum. Windows gezginini açar açmaz ping değerim artıyor ve internetim geçici olarak gidiyor.
Selamlar iyi forumlar. Oyun oynarken 3 4 saniye ping değerim yükseliyor sonra azalıyor. Ve bu şeyi Windows Gezgini'ni açarken de yaşıyorum. Windows gezginini açar açmaz ping değerim artıyor ve internetim geçici olarak gidiyor.
Çözüm FearrFD2 12 Aralık 2020 Dual kor dedi: Merkezi sıkıntı olabilir. Yada kanal gürültüsü fazla olan bir kanalda olabilr. Genişletmek için tıkla... Kanal gürültüsü fazla olsa da neden internetim Windows Gezgini'ni açtığımda geçici olarak gider ki? Çok uzun bir vakit geçti evet ama çözümü buraya yazayım ki forumdaki diğer arkadaşlar da görsün. Bluetooth kısmından TV'lerle alakalı olan her aygıtı kaldırınca düzeldi.
Dual kor dedi: Merkezi sıkıntı olabilir. Yada kanal gürültüsü fazla olan bir kanalda olabilr. Genişletmek için tıkla... Kanal gürültüsü fazla olsa da neden internetim Windows Gezgini'ni açtığımda geçici olarak gider ki? Çok uzun bir vakit geçti evet ama çözümü buraya yazayım ki forumdaki diğer arkadaşlar da görsün. Bluetooth kısmından TV'lerle alakalı olan her aygıtı kaldırınca düzeldi.
Dual kor Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 984 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #2 Merkezi sıkıntı olabilir. Yada kanal gürültüsü fazla olan bir kanalda olabilr. Artı 0 Eksi
KS KS FearrFD2 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 546 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Suzuka Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #3 Dual kor dedi: Merkezi sıkıntı olabilir. Yada kanal gürültüsü fazla olan bir kanalda olabilr. Genişletmek için tıkla... Kanal gürültüsü fazla olsa da neden internetim Windows Gezgini'ni açtığımda geçici olarak gider ki? Çok uzun bir vakit geçti evet ama çözümü buraya yazayım ki forumdaki diğer arkadaşlar da görsün. Bluetooth kısmından TV'lerle alakalı olan her aygıtı kaldırınca düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Dual kor dedi: Merkezi sıkıntı olabilir. Yada kanal gürültüsü fazla olan bir kanalda olabilr. Genişletmek için tıkla... Kanal gürültüsü fazla olsa da neden internetim Windows Gezgini'ni açtığımda geçici olarak gider ki? Çok uzun bir vakit geçti evet ama çözümü buraya yazayım ki forumdaki diğer arkadaşlar da görsün. Bluetooth kısmından TV'lerle alakalı olan her aygıtı kaldırınca düzeldi.