Kablonet bazen internete erişmiyor

mokimano

Kilopat
Başlığa tam olarak ne yazacağımı ben de bilemedim çünkü yaşadığım sorun saçma sapan bir şey. Discord'da bir odaya bağlanamıyorum, 3. deneyişimde bağlanıyorum, Valorant giriyorum sorun yok, 3. roundda bağlantı kesildi deyip atıyor; bir siteye tıklıyorum, 10 dakika sonra açılıyor ama rahatça başka bir sitede dolaşabiliyorum, yani internet sanki işine geldiğini yapıyor, gelmediğini yapmıyor gibi. Modemi resetledim belki güncelleme gelmiştir Kablonet'e diye (Çünkü daha önce arıza üzerine gelen bir çalışan bunu yapmamı söylemişti aynı sorunda.) fakat düzelmedi, internet servis sağlayıcımı yarın arayacağım fakat bu çok sık olmaya başladı ve baydım artık. Ne yapmalıyım? Virüs taraması bile yaptım.

internette gezebiliyorum ama hiçbir oyunda multiplayer oynayamıyorum

Bende de 100 Mbps hız var fakat son zamanlarda ağırlık olmaya başladı. Özellikle akşam 7-8 gibi başlıyor. Yoğun saatler fakat önceden böyle bir sorun yoktu. Ayrıca bu gece internet baya leşledi. Zaten birçok kişide sorun varmış.

EKLEME: Türksat Kablonet'i arayayım dedim ve sorunun genel olduğunu söyleyen otomatik mesaj eklemişler.

Son düzenleme:
aynısı bir kere daha olmuştu modemi resetlememi söylediler çünkü güncelleme geliyormuş bazen ve resetleyince güncelleniyomuş, yine yaptım olmadı halbuki aynı problemdi, demek ki dediğiniz sebepten olmamış, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…