KabloNet BF4 Sürekli Paket Kaybı

• Konuyu başlatan DJ_OXyGeNe_8
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 868
D

DJ_OXyGeNe_8

Ziyaretçi
Son 2 haftadır başlayan durum. Oyundayken sarı uyarı hiç gitmiyor çoğu zaman kırmızıya dönüyor. Hali ile animasyonlar filan tuhaflaşıyor. Benzer problem yaşayan var mı? Alman sunucularına ortalama 70 ping alıyorum. Boş sunucuda bile alıyorum;

sorun.png

sorun2.png

Herhangi bir sürücü güncellemesi, değişiklik yapmadım.

Son 2 haftadır başlayan durum. Oyundayken sarı uyarı hiç gitmiyor çoğu zaman kırmızıya dönüyor. Hali ile animasyonlar filan tuhaflaşıyor. Benzer problem yaşayan var mı? Alman sunucularına ortalama 70 ping alıyorum. Boş sunucuda bile alıyorum;

Eki Görüntüle 465400
Eki Görüntüle 465402

Herhangi bir sürücü güncellemesi, değişiklik yapmadım.
Aynı sorunu bende yaşıyorum kardeşim. Acayip bir şekilde ping değerim yüksek çıkıyor. Var mı bir yöntemi arkadaşlar ?

Ben de dün indirdim bir bakayım dedim. Bende de var muhtemelen bizimle ilgili değil de sunucularla alakalı. Oyun artık eskidiği için servis sağlayıcıları yeterince önem vermiyor diye bir şeyler duydum.

Ben de dün indirdim bir bakayım dedim. Bende de var muhtemelen bizimle ilgili değil de sunucularla alakalı. Oyun artık eskidiği için servis sağlayıcıları yeterince önem vermiyor diye bir şeyler duydum.
Yeni oyunlar'da eskiler kadar pek tat vermiyor artık. O yüzden Battlefield 5'den Battlefield 4 geçtim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı