Kablonet DOCSIS 3.1 ne zaman geçer?

Evet ama koaksiyel kablo ile geliyor internet. Yani binaya kadar fiber sonrası koaksiyel kablo.

Şu anda öyle binaya çekilirken gördüm fiber ile geldi kablo bodruma geldi bodrumdanda kutuya oradan da koaksiyel kablo ile eve ama fiber olursa koaksiyel kablo yerine fiber kablo gelir değil mi?

Şu anda öyle binaya çekilirken gördüm fiber ile geldi kablo bodruma geldi bodrumdanda kutuya oradan da koaksiyel kablo ile eve ama fiber olursa koaksiyel kablo yerine fiber kablo gelir değil mi?
Bizim binadaki kutunun icini göremedim maalesef ama bazı gördüğüm yerlerde turuncu kablo olursa FTTH olucakmış bizimki siyah kablo. Mahalleye turuncu dösediler ama binalara siyah.

Bizim binadaki kutunun icini göremedim maalesef ama bazı gördüğüm yerlerde turuncu kablo olursa FTTH olacakmış bizimki siyah kablo. Mahalleye turuncu dösediler ama binalara siyah.

Canlı destek yazdım bizim bodruma kadar turuncu kablo var hatta kutuya kadar kutu ise çatıda.

Canlı destek yazdım bizim bodruma kadar turuncu kablo var hatta kutuya kadar kutu ise çatıda.

Kutuyu sen açabiliyor musun bu arada bizim kutu aşağıda ama hiç turuncu kablo girmedi belki FTTH olabilir şanslısın ben DOCSIS 3.0'da VDSL2 ping seviyelerinde aldım ADSL'den kat kat iyidir ve pingi düşürmenin ayarları varmış amcamın interneti diye kurcalamadım 95 Mbps rahat gördüm.

Bilgisi henüz sistem üzerinden verilmediği için maalesef görüntülüyemiyorum.
Evet bana bu cevabı verdiler.

Kutunun anahtarı var biz başvuru yaptık 24 saat olmadan gelip kurdular çatıdaki kutuya turuncu kablo giriyordu.

Bilgisi henüz sistem üzerinden verilmediği için maalesef görüntülüyemiyorum.
Evet bana bu cevabı verdiler.

FTTH olursa varya bayağı ballısın haa Daha stabil alırsın DOCSIS 3.0'da bile hızlar öyleyken FTTH düşünemiyorum özellikle pingin düşüklüğünü.

FTTH olursa varya bayağı ballısın haa daha stabil alırsın DOCSIS 3.0'da bile hızlar öyleyken FTTH düşünemiyorum özellikle pingin düşüklüğünü.

2 Sene boyunca 44 Mbps destekliyen VDSL altyapım vardı ama Superonline sağ olsun 16 Mbps tarifeyi 90 TL'ye verdiler sonra hız 8 geldi bize 1 yıl daha sözleşme imzaladık sonra 16 Mbps olan tarife 8'e düştü biz 8 kullanırken 16 parasını verdik kazıklandık iyi ki Kablonet geldi binamıza.

Siz nerede oturuyorsunuz mudanya da mı?

Konya'da oturuyorum ne olduda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…