Kablonet DSL'e geçilir mi?

narko7

Hectopat
Daha fazla  
Halihazırda 160 TL'ye Netspeed 100 Mbps VDSL kullanmaktayım. Sabit fiyat garantisi için 24 ay taahhütle 160 TL'lik 100 Mbps Kablonet DSL'e geçmek mantıklı mıdır? Binamda Kablonet fiber altyapısı var fakat fiyatları DSL'e göre daha pahalı. Ayrıca Kablonet TT altyapısı üzerinden mi hizmet veriyor?

Son düzenleme:
Alt yapınız sorunsuz ise VDSL tarafında, kullanın fiyatları uygun. Fazla online oyun oynuyorsanız sadece pingleriniz +-8 kadar oynayabilir. Alt yapı olarak superonline ve türk telekom kullanıyor(genelde aynı anda)

Bunu ben de merak ediyorum. Sanırım VDSL olarak Kablonet kullanan yok denecek kadar az.

Alt yapınız sorunsuz ise VDSL tarafında, kullanın fiyatları uygun. Fazla online oyun oynuyorsanız sadece pingleriniz +-8 kadar oynayabilir. Alt yapı olarak superonline ve türk telekom kullanıyor(genelde aynı anda)
Hocam peki GPON altyapı için dilekçe veya başvuru falan yapabiliyor muyuz?

Bunu ben de merak ediyorum. Sanırım VDSL olarak Kablonet kullanan yok denecek kadar az.
Hocam sonuç olarak TT altyapısını kullandığı için ve benimde altyapım TT olduğu pek sorun olacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:
Hocam peki GPON altyapı için dilekçe veya başvuru falan yapabiliyor muyuz?

Hocam sonuç olarak TT altyapısını kullandığı için ve benim de altyapım TT olduğu pek sorun olacağını sanmıyorum.

Kullanan birisinden öğrendiğim kadarıyla upload 4 Mbit. Tamamen saçmalık geçecekseniz bunu bilerek geçiş yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…