İlk önce arkadaşın dedigi gibi Docsis 3.0 özelikli medem lazım. Kablonetten modem alma verdikleri modemler o kadar iyi değil. Ya yurtdışından yada yurtiçinde bulabilirsen motoralla (arris) al.
Cat6 kablo girişi var mı? Bu arada Türksat sitesinden:
"Kablonet Modem: Kablonet internet hizmeti sadece Docsis 3.0 uyumlu Kablo Modemler ile sağlanabilmektedir. Diğer operatörlerde kullanılan modemler Kablonet ile çalışmaz."
İlk önce arkadaşın dedigi gibi Docsis 3.0 özelikli medem lazım. Kablonetten modem alma verdikleri modemler o kadar iyi değil. Ya yurtdışından yada yurtiçinde bulabilirsen motoralla (arris) al.
Cat6 kablo girişi var mı? Bu arada Türksat sitesinden:
"Kablonet Modem: Kablonet internet hizmeti sadece Docsis 3.0 uyumlu Kablo Modemler ile sağlanabilmektedir. Diğer operatörlerde kullanılan modemler Kablonet ile çalışmaz."
Yeni modemleri çok iyi. Ubee EVW32C'ye geçtiler. Kullanıyorum ve memnunum.
Ubee modemi kullanmadım. Bir şey diyemem ama Docsis 3.0 modemlerde motorolla en iyilerden biridir. Arkadaşın dediği gibi uygun fiyata bulursan 2. elde ala bilirsin.
Şu sıralar çok ekonomik tarifeler sattıklarından stok hızla tükenmiş olabilir. İnternet üzerinden Docsis 3.0 modem siz de alabilirsiniz. Ben modemi 2 aboneliğim için de kiralamadım, satın aldım. Şöyle bir yol da izleyebilirsiniz. Aboneliğini sonlandırmak isteyen birisinden devir yapabilirsiniz. Adreslerimden birini kapatırken modemi de hediye ederek aboneliğimi devir yaptırmıştım.