Kablonet ellerinde modem kalmamış

safaksahin

Decapat
Türksat Kablonet'e geçmek için aradım ama ellerinde modem kalmadığını söylediler. Nasıl modem bulabiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde önceden Vodafone üzerinden satın aldığım küçük bir modemim var. TTNET'e geçtiğimden beri duruyor. Ancak size uyar mı uymaz mı bilmiyorum.

Türksat Kablonet'e geçmek için aradım ama ellerinde modem kalmadığını söylediler. Nasıl modem bulabiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim.

O nasıl bir şeymiş Koskoca firmanın 300 TL'lik bir modemi kiralamak üzere tedarik edememesi mantıklı gelmedi. Hangi şehir?
Elimde önceden Vodafone üzerinden satın aldığım küçük bir modemim var. TTNET'e geçtiğimden beri duruyor. Ancak size uyar mı uymaz mı bilmiyorum.

Docsis 3.0 olması lazım.

İlk önce arkadaşın dedigi gibi Docsis 3.0 özelikli medem lazım. Kablonetten modem alma verdikleri modemler o kadar iyi değil. Ya yurtdışından yada yurtiçinde bulabilirsen motoralla (arris) al.

Aynısını ben de yaşadım. 3 aydan önce getiremeyeceklerini söylemişlerdi,bulabilirseniz ikinci el olarak temin etmeye çalışın.

Onun doçuna sisine nerden bakarız

Cat6 kablo girişi var mı? Bu arada Türksat sitesinden:

"Kablonet Modem: Kablonet internet hizmeti sadece Docsis 3.0 uyumlu Kablo Modemler ile sağlanabilmektedir. Diğer operatörlerde kullanılan modemler Kablonet ile çalışmaz."
İlk önce arkadaşın dedigi gibi Docsis 3.0 özelikli medem lazım. Kablonetten modem alma verdikleri modemler o kadar iyi değil. Ya yurtdışından yada yurtiçinde bulabilirsen motoralla (arris) al.

Yeni modemleri çok iyi. Ubee EVW32C'ye geçtiler. Kullanıyorum ve memnunum.

Ubee modemi kullanmadım. Bir şey diyemem ama Docsis 3.0 modemlerde motorolla en iyilerden biridir. Arkadaşın dediği gibi uygun fiyata bulursan 2. elde ala bilirsin.

Uymaz.
Letgo'dan cok rahat bulursun ama çalışır mı bilemem.

Şu sıralar çok ekonomik tarifeler sattıklarından stok hızla tükenmiş olabilir. İnternet üzerinden Docsis 3.0 modem siz de alabilirsiniz. Ben modemi 2 aboneliğim için de kiralamadım, satın aldım. Şöyle bir yol da izleyebilirsiniz. Aboneliğini sonlandırmak isteyen birisinden devir yapabilirsiniz. Adreslerimden birini kapatırken modemi de hediye ederek aboneliğimi devir yaptırmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…