Çözüldü Kablonet GeForce NOW açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

621824

Decapat
GeForce NOW'a telefonumun mobil verisi ile girmeye çalıştığımda sorunsuz girebiliyorum(hattım Vodafone).
Fakat evdeki internet ile girmeye kalkarsam "GeForce NOW'da bir sorunla karşılaştı" hatasını alıyorum. Modemi bile sıfırladım hala düzelmedi. Bilen birisi yardım edebilir umarım(Kablonet kullanıyorum internet hızım 25 download 2 upload).

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    127,7 KB · Görüntüleme: 63
Çözüm
Cihazdan dolayı olduğunu sanmıyorum çünkü evin wiffisine bağlıyken oyun oynamak için sıraya bile giremiyorum ama telefonumdan internet paylaşırsam bir sorun çıkmıyor ve şu anda deneyebileceğim başka bir PC yok.

Wi-Fi'nizde güvenli internet ayarı açıksa bu olabilir.
GeForce NOW'a telefonumun mobil verisi ile girmeye çalıştığımda sorunsuz girebiliyorum(hattım Vodafone).
Fakat evdeki internet ile girmeye kalkarsam "GeForce NOW'da bir sorunla karşılaştı" hatasını alıyorum. Modemi bile sıfırladım hala düzelmedi. Bilen birisi yardım edebilir umarım(Kablonet kullanıyorum internet hızım 25 download 2 upload).
Geforce NOW içindeki sunucunuzu değiştirmeyi dener misiniz?

Cihazdan dolayı olduğunu sanmıyorum çünkü evin wiffisine bağlıyken oyun oynamak için sıraya bile giremiyorum ama telefonumdan internet paylaşırsam bir sorun çıkmıyor ve şu anda deneyebileceğim başka bir PC yok.

Wi-Fi'nizde güvenli internet ayarı açıksa bu olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam hala deneyemedim modem benim üstüme olmadığı için bekliyorum modem üstüne olan kişi hala gelmedi ben sizi bilgilendireceğim

Bu arada VPN'le yurtdışındaki GeForce NOW'u kullandım mobil veriyi oyuna girdikten sonra kapatıp normal wiffi ye geçince sorun olmuyor
Evet o şekilde sorun olmaz. Ben Xcloud'u da o şekilde kullanıyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı