Fiber kurulum maliyetleri evet biliyorum çok fazla olduğunu ama sokakta olup da bınada olmaması çok saçma geliyor. Sizin iş de olacak gibi gelmiyor üzücü. İlde yoksa keyiflerine kaldınız
Hocam şöyle anlatayım. 3 senelik apartmanımız. Geçen haftaya kadar arayarak altyapı sorgulaması yaptığımızda hep altyapınız mevcut değil diyorlardı. Ama ne işse geçen hafta ADSL mevcut olduğunu ve 12 Mbps hız verebileceklerini söylediler. Telefondaki arkadaşa soruyorum kardeşim bu zamana kadar olmayan altyapı kazı falan olmadan nasıl geldi 1 haftada diyorum. Altyapınız zaten varmış önceden beri diyor. Lan diyorum 3 senedir altyapı yok diye superbox kullanıyoruz bütün apartman sakinleri superbox kullanıyoruz. Yok efendim biz bilmiyoruz altyapı var başvuru yapabilirsiniz diyor 12 Mbps için. Dedim ADSL vercekseniz kalsın Fiber ya da VDSL bekleyelim. Bu konuşmalar tahmin edeceğiniz üzere Türk Telekom müşteri hizmetleriyle konuşmamdır.VDSL hizmeti için öngörülen tarih 31 Aralık 2020 dediler bunun yanında.Fibere de 31 Aralık 2021 diyorlar.